Elektronik TCL 65T6C QLED TV 29.999 TL

Abartı bir durum olmadığı sürece sıkıntı olmaz, alanlar anlamıyor. Resim ne kadar doğru yansıtıyor bilmiyorum (Test için çok iyi bir görsel de değil ekrandaki aslinda) ama bu fazlasıyla yeterli.

Bu arada VA çok monitör gördüm alanım olduğu için. Ama o 101'den aldıkları ucuz TV gibi berbat bir göruş açısı sunan panel, eski dandik TN'lerden beri görmedim.
Televizyonu oturma hizasından aşağıya koymuşlar (TV sehpaları kısaydı) ve tam karşısında koltuk yok. Mecburen yandan ve biraz yüksekten izliyorum ama abartı bir açı yok. Şaka demiyorum karşısına geçene kadar (3. gün) TV'nin panelinde bir sıkıntı var diye düşünüyordum. O kadar berbat görüş açısı olacağini düşünememiştim

Son düzenleme:
Bu arada VA çok monitör gördüm alanım olduğu için.
Evet, rehberlerinizi incelemiştim kırmızı forumdan. Birkaç bilgi edinmiş olabilirim.

Toparlayacak olursak; C655, T6C, C6KS arasından tercih edeceksiniz sanırım. Büyük ekran tercih edecekler ise T6C, 55 inç yeter diyorlarsa eğer C6KS, daha ekonomik bir 55 inç içinde C655 iyidir. Bütçe çıkarsa Q6C'de bakılabilir.

Hocam acilinden bi bakabilir misiniz?
55T8C çikmış. Onun farkı nedir 55C655 ya da T6C'ye kıyasla

@FantastikTürk
T8C ile C655'in hoparlör performansı benzer. T6C daha kötü.

T8C'nin en büyük artısı 4K'da 144Hz verebilmesi. PS5 Pro bağlamadığınız sürece pek önemi yok.

Onun dışında renk gamutu ve kontrast olarak pek farkları yok. T8C'de alınabilir bir model.

Q6C, C6K'nın üstü mü oluyor?

T8C'nin en büyük artısı 4K'da 144Hz verebilmesi. PS5 Pro bağlamadığınız sürece pek önemi yok.
Futbolda falan fark eder mi? TV yayını nasıl veriyor bilmediğim için. Herhalde 144FPS yayın vermiyorlardır

Q6C, C6K'nın üstü mü oluyor?
Tıpatıp aynı modeller desem yeridir. Panel isimlerine ulaşamadım fakat tahminimce aynıdır çünkü aynı değerleri veriyorlar. Net bir test bulamasam da Q6C'nin parlaklığı bir tık daha iyi olabilir.
Futbolda falan fark eder mi? TV yayını nasıl veriyor bilmediğim için. Herhalde 144FPS yayın vermiyorlardır
Futbol için önemli değil. 60FPS yayın veriliyor.

Yardımlar için çok çok teşekkürler hocam.

Malumunuz panellerden anliyorum. Fakat bu TV sektörü monitör gibi değil, illet bir şey. Testini geçtim, önemli özelliklerini bile bulamıyorum. Dolayısıyla kendi başıma karar veremedim. Belki de nerede aramam gerektiğini bilmiyorumdur.

Bu arada kirmızi forumda gördükleriniz çok az bir kısmı. Forumlarda yazmıyorum ben. Açtığim rehber konular genelde bir konuya yazdığım cevapların kopyala-yapıştırı oluyor hiç yoktan iyidir diye.

Hocam 65T6C ile kıyasladığımızda hangisini önerirsiniz? Avantajları ve dezavantajları nedir birbirlerine göre?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…