Bir akramaba bu civarlarda TV bakıyoruz. 36K'ya 55C6K almak daha mantıklı gibi. 500 bölgeli Mini-LED çünkü. Onu önerdim.
Ama ona bütçesi yetmezse diye soruyorum bu modelin özellikleri nedir? Renk gamutu, doğal yenileme hızı vb. önemli özellikler hakkında bilginiz var mı? @Emma Stone
tabii ki tartışmasız lg oled alınır bütçe sıkıntısı yoksa. c serisi ve üstü olması lazım. samsung oledlerde de üst segmentleri tercih edilir. fakat bu rakamlara çıkamıyorsanız kesinlikle samsung miniled yani neo qled serisinin tcl e göre çok yüksek oranda başarılı olduğunu söyleyebilirim. qnx1d modeli var bende çok memnunum. bir de lg c serisi oled kullanmıştım ondan da çok memnundum fakat ekran büyütmek için sattım. her zaman büyük ekran daha avantajdır. bu mantıkla minilede geçtim ve bahsettiğim bu model olede en yakın modellerden biri olduğu için pişman değilim.
Merhaba TCL 55C655 - 55T8C ve 55C6KS arasında hangi modeli önerirsiniz. Bu 3 model arasında aklım karıştı tam bilgim bulunmuyor yardım edebilir misiniz. Bütçem 25.000 ile 35.000 tl arasıdır.
@Emma Stone Hocam bu C6K 55 inç modeli 500, C6KS 300 bölge değil herhalde. Bu değerler en yüksek boyut için anladığım kadarıyla. 55 olanlarda kaç? Bir de düşükse alınır mı ki? 55 inçe 60 100 tane bölgeye Mini LED denmez ya.
@Emma Stone Hocam bu C6K 55 inç modeli 500, C6KS 300 bölge değil herhalde. Bu değerler en yüksek boyut için anladığım kadarıyla. 55 olanlarda kaç? Bir de düşükse alınır mı? Ki? 55 inçe 60 100 tane bölgeye Mini LED denmez ya.