Elektronik TCL 65T6C QLED TV 29.999 TL

Linkini attığınız mini-LED Nextstar'dan hocam.
Next modeli MiniLED olmasından kasıt parlaklık ve kontrast olarak daha iyi değerler sunuyor. Hoparlör olarakta daha iyi bir model.

Bu bütçelerde net Next alırdım. Müşteri memnuniyeti olarakta güzel gidiyorlar. Epey F/P modeller çıkardılar bu yıl.

Next modeli MiniLED olmasından kasıt parlaklık ve kontrast olarak daha iyi değerler sunuyor. Hoparlör olarakta daha iyi bir model.

Bu bütçelerde net Next alırdım. Müşteri memnuniyeti olarakta güzel gidiyorlar. Epey F/P modeller çıkardılar bu yıl.
Ben bizim akrabayı Edge-LED LG almasın diye zor ikna ediyorum. TCL'yi ilk defa duyuyorlar. Next falan olmaz 😅

Ben bizim akrabayı Edge-LED LG almasın diye zor ikna ediyorum. TCL'yi ilk defa duyuyorlar. Next falan olmaz 😅
Ben ikna edemedim. Aldı fazlasıyla memnun kaldı :) Bunu almadı tabi o samsungun bir modelini almıştı.

TCL'in bu QLED modeli FALD panel mi acaba? Bari en kötü öyle olsa :)

oled mi önerirsiniz tcl de miniled mi?
tabii ki tartışmasız lg oled alınır bütçe sıkıntısı yoksa. c serisi ve üstü olması lazım. samsung oledlerde de üst segmentleri tercih edilir. fakat bu rakamlara çıkamıyorsanız kesinlikle samsung miniled yani neo qled serisinin tcl e göre çok yüksek oranda başarılı olduğunu söyleyebilirim. qnx1d modeli var bende çok memnunum. bir de lg c serisi oled kullanmıştım ondan da çok memnundum fakat ekran büyütmek için sattım. her zaman büyük ekran daha avantajdır. bu mantıkla minilede geçtim ve bahsettiğim bu model olede en yakın modellerden biri olduğu için pişman değilim.

Merhaba TCL 55C655 - 55T8C ve 55C6KS arasında hangi modeli önerirsiniz. Bu 3 model arasında aklım karıştı tam bilgim bulunmuyor yardım edebilir misiniz. Bütçem 25.000 ile 35.000 tl arasıdır.

@Emma Stone Hocam bu C6K 55 inç modeli 500, C6KS 300 bölge değil herhalde. Bu değerler en yüksek boyut için anladığım kadarıyla. 55 olanlarda kaç? Bir de düşükse alınır mı? Ki? 55 inçe 60 100 tane bölgeye Mini LED denmez ya.
55C6K'da 180, 55C6KS'de 160 tane dimming zone var. İkisi de iyi değerler, tercih edilebilir.

55 inç için 160 ve üstü değerler veren TV'ler güzel görüntü kalitesi sunuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı