furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.480 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Yatağımın karşısındaki duvara asıp dizi falan izlemek için alacağım alınır mı? Ürün linki.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #2 Ben Çin malına güvenmiyorum pek.
Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 990 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #3 TCL geliştirmiş kendini son zamanlarda. Panelleri fena değil. LorenzoMatterhorn dedi: Ben Çin malına güvenmiyorum pek. Genişletmek için tıkla... Eleman kendine alacak sana değil.
TCL geliştirmiş kendini son zamanlarda. Panelleri fena değil. LorenzoMatterhorn dedi: Ben Çin malına güvenmiyorum pek. Genişletmek için tıkla... Eleman kendine alacak sana değil.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 15 Haziran 2025 #4 Dediğiniz kriterler için yeter alınabilir bu bütçede alternatif olarak Samsung, Philips gibi markalar varsa onlara da yönelebilirsiniz.
Dediğiniz kriterler için yeter alınabilir bu bütçede alternatif olarak Samsung, Philips gibi markalar varsa onlara da yönelebilirsiniz.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #5 Dual kor dedi: TCL geliştirmiş kendini son zamanlarda. Panelleri fena değil. Eleman kendine alacak sana değil. Genişletmek için tıkla... Bana alacak demedim zaten ileri zeka. Güvenilecek olmadığından bahsettim.
Dual kor dedi: TCL geliştirmiş kendini son zamanlarda. Panelleri fena değil. Eleman kendine alacak sana değil. Genişletmek için tıkla... Bana alacak demedim zaten ileri zeka. Güvenilecek olmadığından bahsettim.
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.480 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #6 Eriksen dedi: Dediğiniz kriterler için yeter alınabilir bu bütçede alternatif olarak Samsung, Philips gibi markalar varsa onlara da yönelebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu alınır mı? Hoparlörü de varmış. Hdmi ile de kullanabilirim.
Eriksen dedi: Dediğiniz kriterler için yeter alınabilir bu bütçede alternatif olarak Samsung, Philips gibi markalar varsa onlara da yönelebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu alınır mı? Hoparlörü de varmış. Hdmi ile de kullanabilirim.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 15 Haziran 2025 #7 furkwNN dedi: Bu alınır mı? Hoparlörü de varmış. HDMI ile de kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam hatta daha iyi olur bence hem isterseniz monitör olarak bile kullanırsınız.
furkwNN dedi: Bu alınır mı? Hoparlörü de varmış. HDMI ile de kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam hatta daha iyi olur bence hem isterseniz monitör olarak bile kullanırsınız.
Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 990 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #8 LorenzoMatterhorn dedi: Bana alacak demedim zaten ileri zeka. Güvenilecek olmadığından bahsettim. Genişletmek için tıkla... İltifatın için teşekkürler. 1. tekil şahısla ile cümle kurduğun için ben saçmaladım herhalde xD.
LorenzoMatterhorn dedi: Bana alacak demedim zaten ileri zeka. Güvenilecek olmadığından bahsettim. Genişletmek için tıkla... İltifatın için teşekkürler. 1. tekil şahısla ile cümle kurduğun için ben saçmaladım herhalde xD.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #9 Dual kor dedi: İltifatın için teşekkürler. 1. tekil şahısla ile cümle kurduğun için ben saçmaladım herhalde xD. Genişletmek için tıkla... Birinci tekil şahısını git edebiyatçına anlat birader ben televizyondan bahsediyorum.
Dual kor dedi: İltifatın için teşekkürler. 1. tekil şahısla ile cümle kurduğun için ben saçmaladım herhalde xD. Genişletmek için tıkla... Birinci tekil şahısını git edebiyatçına anlat birader ben televizyondan bahsediyorum.
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.480 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #10 Eriksen dedi: Olabilir hocam hatta daha iyi olur bence hem isterseniz monitör olarak bile kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... 32 inç lazımdı da bana 43 atmışım. Aynı modelin 32 inç olanı var bunu almaya karar verdim iyi midir? Link.
Eriksen dedi: Olabilir hocam hatta daha iyi olur bence hem isterseniz monitör olarak bile kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... 32 inç lazımdı da bana 43 atmışım. Aynı modelin 32 inç olanı var bunu almaya karar verdim iyi midir? Link.