TD-W9970v3 modemin içini açamıyorum

Micro$oft

Kilopat
Daha fazla  
Tüm vidaları çıkarmama rağmen modemin içi açılmıyor. Maket bıçağı ile denedim maket bıçağı kırıldı. Nasıl düzgün bir şekilde açarım?

Çok tırnak olduğu için kibarlıkla açılmıyor. Vidaları söktükten sonra alt kısımdan girip iki yarıyı karpuz gibi ayırman lazım. Alt kısmın kenarlarından girmeyi deneyebilirsin.
Ayrıca kesici bir şey kullanma, PCB'ye zarar verirsin.

Çok tırnak olduğu için kibarlıkla açılmıyor. Vidaları söktükten sonra alt kısımdan girip iki yarıyı karpuz gibi ayırman lazım. Alt kısmın kenarlarından girmeyi deneyebilirsin.
Ayrıca kesici bir şey kullanma, PCB'ye zarar verirsin.
Bir de hocam bu modemin serial port girişi varmış. Hangi kabloyu kullanmam gerekiyor?

Güncelleme: İçini tornavida ile sonunda açabildim. Şimdi bu modeme eski bir FW yükleyeceğim.

@89069 alttaki konudan bulmuştum sizi. PuTTY ile yazılım atmak istiyorum. Bu modeme hangi kablo ile ve nasıl bağlanırım? Bu konuda amatörüm :)

Son düzenleme:
Bulduğun yazılım, web arayüzünü kullanarak yüklemek için paketlenmiş olabilir. Web arayüzünde de downgrade yapmayı engellemiş olabilirler. O yüzden o plan şimdilik zor gibi geldi bana.
Yine de kurcalamak istiyorsan gerekli adımları linkte paylaşmıştım. PCB'ye header lehimleyeceksen dişi-dişi, lehimlemeyeceksen de erkek-dişi üç adet kablo gerekiyor. Pinout revizyonlar arasında aynıysa direkt çıktı alabilmen lazım.
Başlamadan konuya aşina olmak istiyorum dersen şöyle bir video buldum. İngilizcen ne alemde bilmiyorum da eleman yavaş konuşuyor, altyazıyla da izlenebilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı