TD500 ve B460M-A PRO RGB kontrolü

envereyupoglu

Picopat
Hepinize iyi günler. Yakın zamanda bir sitem topladım, kasa olarak Cooler Master TD500 aldım ancak daha gelmedi. Elimde MSI B460M-A PRO anakart var ve PSU modüler değil. Kasanın fanlarının LED'lerini nasıl kontrol edebilirim? Anakart destekler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ama en fazla bu güç girişinden olduğu için çoğu şeyin beslemesi SATA güç girişiyle yapılıyor. Örneğin sıvı soğutmanın pompa bağlantısı. Yine de ARGB portuna SATA güç girişi yapılıyor mu bilmiyorum, senin dediğine göre cevap verdim.

Kasadaki fanlar için ARGB kontrolcüsü mevcut zaten. PSU'ndan gelen SATA güç kablosunu kontrolcüye taktığında güç alıyor, üstündeki tuşla da kontrol edebilirsin. İstersen reset tuşunu kontrolcüye takabilirsin, reset tuşuna bastığında efektler değişir.

Anakartında ARGB girişi yok maalesef.

Kasanın reset bağlantısını o porta sonrada o porttan bir kabloyu psuya bağladı youtube da var videosu.
Bir sorum daha var ama buraya mı yazsam yoksa yeni konumu açsam bilemedim. Kasa 3 fanla geliyor ve benim anakartımda 1 tane sistem fan slotu var. O üç fanı çoğaltıcı ile birleştirip oraya takıcam ama arka tarafta bir egzoz fanı lazım. Arkaya yada üst kısma fan eklersem bunları nereye bağlıcam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı