Team CX1 240GB Durumu Nasıl?

@turkkomandosu SSD Flash ID'de bilgilerini gösteriyorsa bakmayı deneyebilirsin, emin olalım.

Sağ olun hocam, siz de kendinize iyi bakın. Sınavların ertelenme durumu da var sanırım. Umarım ertelenir de buradan fazla uzaklaşmam :D Normalde bırakmayı istemiyorum ama maalesef burası ders çalışmama mani oluyor. Konu açıp 1 aylık uzaklaştırma isteyecektim ama onu da yapmıyorlar artık.
Bende aynı durumdayım hocam. 1. sınavlar bittiği gibi 2. sınavların peşindeler. 1 hafta sonra 2. sınavlar başlıyor.

Peki Samsung gibi güzel not almamız yok mu?

@turkkomandosu SSD Flash ID'de bilgilerini gösteriyorsa bakmayı deneyebilirsin, emin olalım.

Sağ olun hocam, siz de kendinize iyi bakın. Sınavların ertelenme durumu da var sanırım. Umarım ertelenir de buradan fazla uzaklaşmam :D Normalde bırakmayı istemiyorum ama maalesef burası ders çalışmama mani oluyor. Konu açıp 1 aylık uzaklaştırma isteyecektim ama onu da yapmıyorlar artık.
Flash ID baya bir şeyi gösteriyor aslında. Benim SSD'nin güç yönetim yongasına kadar detayını veriyor. Bu arada Wear Range Delta bugün 2 olmuş. :(
1616430612229.png

1.5 TB veri sonrası normal sanırım. Bad Block kısmı da 115. Ama program sorun yok diyor. Çünkü Early onlar. :)
İnşallah diyelim hocam. :) Yani böyle hemen bir sınavdan diğer sınava sokmaları ayıp milleti. Benim de işime mani oluyor bazen burası. :) Üç tane ekran var ofisimde. Birinden Technopat'a giriyorum, birinden işlerimi hallediyorum, birisinden mailleri okuyorum. :D Gözüm bir hoş oluyor akşama kadar.
Eki Görüntüle 935431
Önceden test yapmıştım. Gözüküyor mu?
Evet. Hepsi fabrikasyon sonucu oluşan kötü bloklar. Sorun yok yani. Later olursa sorun oluyor. Later sonradan oluşan kötü bloklar anlamına geliyor.

Bende aynı durumdayım hocam. 1. sınavlar bittiği gibi 2. sınavların peşindeler. 1 hafta sonra 2. sınavlar başlıyor.

Peki Samsung gibi güzel not almamız yok mu?
Benim sınav tarihlerim açıklanmadı, ama benim de en kötü 2 haftaya başlar diye düşünüyorum.
Daha yeni sınavlardan çıkmamıza rağmen ve bu kadar vaka olmasına rağmen sınav yapmaları garip. Umarım hepimiz iyi notlar alırız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı