Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.590 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #1 Bu fiyata RGB 3600 MHz RAM. Bence iyi fiyat, 1300 lira bandından düştü. Satıcı incehesap (Amazon). Amazon.com.tr Son düzenleme: 20 Kasım 2023
Bu fiyata RGB 3600 MHz RAM. Bence iyi fiyat, 1300 lira bandından düştü. Satıcı incehesap (Amazon). Amazon.com.tr
C Crest Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.331 Çözümler 9 20 Kasım 2023 #2 Iorweth25 dedi: Satıcı Amazon. Genişletmek için tıkla... Satıcı incehesap
Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.590 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #3 Crest dedi: Satıcı incehesap Genişletmek için tıkla... Az önce düzenledim hocam
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 20 Kasım 2023 #4 Bunun fiyatı neden bu kadar uygun? Corsair 16GB Vengeance RGB PRO'nun yarı fiyatında neredeyse.
Luxier Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 319 20 Kasım 2023 #5 Halihazırda kullanan veya bilen var mı marka güvenilir midir sonradan sıkıntı yaratmaz ise almayı düşünüyorum.
Halihazırda kullanan veya bilen var mı marka güvenilir midir sonradan sıkıntı yaratmaz ise almayı düşünüyorum.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.442 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #6 Luxier dedi: Halihazırda kullanan veya bilen var mı marka güvenilir midir sonradan sıkıntı yaratmaz ise almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Marka güvenilir. Anakart uyumsuzluğu yaşarsanız iade edersiniz.
Luxier dedi: Halihazırda kullanan veya bilen var mı marka güvenilir midir sonradan sıkıntı yaratmaz ise almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Marka güvenilir. Anakart uyumsuzluğu yaşarsanız iade edersiniz.
Luxier Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 319 20 Kasım 2023 #7 EagleEnes dedi: Marka güvenilir. Anakart uyumsuzluğu yaşarsanız iade edersiniz. Genişletmek için tıkla... Almadan önce anakart ile uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim,Öyle bir yol var mı acaba?
EagleEnes dedi: Marka güvenilir. Anakart uyumsuzluğu yaşarsanız iade edersiniz. Genişletmek için tıkla... Almadan önce anakart ile uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim,Öyle bir yol var mı acaba?
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.442 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #8 Luxier dedi: Almadan önce anakart ile uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim,Öyle bir yol var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Anakartınızın sitesinden kontrol edebilirsiniz. Fakat listede yazmaması kesin olarak çalışmayacağı anlamına gelmez.
Luxier dedi: Almadan önce anakart ile uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim,Öyle bir yol var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Anakartınızın sitesinden kontrol edebilirsiniz. Fakat listede yazmaması kesin olarak çalışmayacağı anlamına gelmez.
Luxier Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 319 20 Kasım 2023 #9 EagleEnes dedi: Anakartınızın sitesinden kontrol edebilirsiniz. Fakat listede yazmaması kesin olarak çalışmayacağı anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
EagleEnes dedi: Anakartınızın sitesinden kontrol edebilirsiniz. Fakat listede yazmaması kesin olarak çalışmayacağı anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Zuzu052 Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 83 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #10 Bende beyazları var. Aşırı kaliteli. Kesinlikle önde gelen markaların ürünlerinden hiçbir farkı yok aksine daha da gösterişli. İhtiyacı olan kaçırmasın
Bende beyazları var. Aşırı kaliteli. Kesinlikle önde gelen markaların ürünlerinden hiçbir farkı yok aksine daha da gösterişli. İhtiyacı olan kaçırmasın