Sen ve arkadaşların alman OC topluğunun en kıdemli kişilerinden reous abimizin dediklerimi destekleyen tablosu dışında ne atabildiniz?
Hahaha emojisi atıyorum ya, aynı emojideki gibi gülüyorum her mesajınıza
Elle tutulur hiçbir veri atmadın konuya, sadece atıp tutuyorsun.
tCL'nin bile önemi çok az iken gelip daha alt zamanları tartışıyorsunuz, yazık yazık, vah vah size. 4-5 FPS'lik artışlar için 121.mesaj yazılıyor şu an sayende.
Konun başında gelip adamın kafasını boş şeylerle bulandırmasaydın buraya kadar gelmeyecekti.
Bir timing diğerlerinden daha fazla oynanmaya müsait olduğu için ve sen daha fazla oynadığın için o daha önemli değildir hiçbir zaman. İkisi ile de aynı % değerinde oyna
bu benim sorunum değil
yetti artık işimiz gücümüz var.
bozuk optimizasyonlu, GPU'dan ziyade işlemci'ye yüklenen bir oyundan başka bir de triple a oyunlarda da test yap yapmışken.
bunlar triple a aynı zamanda optimizasyonu iyi oyunlar.
Ne istediğine karar verebileceğine inanıyorum. Gece gece sağlam güldürdün.
SOTTR ve Forza zaten CPU sensitive bir oyun?Yetmedi galiba omuzların üstü. İlk mesajda RAM hızı ve CL'den bahsediyoruz. İkisinin etkisi o oyunda büyük olur diye triple a oyunda test de önemli diyorum. Attığı veride de CL etkisiz gözüküyor ya, heh orada da triple a oyunlarda test yapılmış, diyorum ki optimizasyonu bozuk, GPU'ya çok yüklenmeyen bir oyuna geçersen CL tRFC’nin önüne geçebilir. Algılayabildin mi tane tane anlatınca?
Art niyet niye arayım butterfly nickli arkadaş için yazdım kafası boş şeylerle dağılmasın diye.
Ben burada art niyet ararım artık
İlk mesajda RAM hızı ve CL'den bahsediyoruz. İkisinin etkisi o oyunda büyük olur diye triple a oyunda test de önemli diyorum. Attığı veride de CL etkisiz gözüküyor ya, heh orada da triple a oyunlarda test yapılmış, diyorum ki optimizasyonu bozuk, GPU'ya çok yüklenmeyen bir oyuna geçersen CL tRFC’nin önüne geçebilir. Algılayabildin mi tane tane anlatınca?
SOTTR ve Forza zaten CPU sensitive bir oyun?
Hogwarts dediğin oyun ise bant genişliği seven bir oyun timinge nazaran
Millet çoğu forumda SOTTR karşılaştırıyor bellek overclockunu ölçmek için.
Bu chew denen adam AMD'nin eski overclock takımındaki adamAma gene de sen haklısındır biz doğru bilmiyoruzdur D:
Eki Görüntüle 2076769
SotTR ve Forza zaten CPU sensitive bir oyun?
@deadfellow saat 1 de ifade bırakmışsın 3.5 saat boyunca bir şeyler mi aradın?
Ryzen 5 5600X kullanıyorum, CPB açık.Çok iyi hocam, hangi işlemciyi kullanıyorsunuz ? PBO açıkken mi test yaptınız ? Benim de ürün elime ulaştı fakat kurmaya henüz fırsatım olmadı.