R Reso Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 6 13 Mayıs 2020 #1 TeamSpeak 3'te herhangi bir sunucuya girerken bu hatayı alıyorum. Eski sürümle girmeyi denedim ama düzeltemedim. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2020
TeamSpeak 3'te herhangi bir sunucuya girerken bu hatayı alıyorum. Eski sürümle girmeyi denedim ama düzeltemedim. Ne yapmam gerekiyor?
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.066 Makaleler 7 Çözümler 6 13 Mayıs 2020 #2 Sunucu sohbeti kısmındaki hata mesajının ekran görüntüsünü atar mısın?
R Reso Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 6 13 Mayıs 2020 #3 ahmed ensar dedi: Sunucu sohbeti kısmındaki hata mesajının ekran görüntüsünü atar mısın? Genişletmek için tıkla... sadece bu sunucuda değil birkaç tane daha denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum Dosya Ekleri ts3hata.png 13 KB · Görüntüleme: 68
ahmed ensar dedi: Sunucu sohbeti kısmındaki hata mesajının ekran görüntüsünü atar mısın? Genişletmek için tıkla... sadece bu sunucuda değil birkaç tane daha denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum