Çözüldü Teamviewer nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vulcann1

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Dün GittiGidiyor üzerinden Windows 10 Home lisansı aldım ama aldığım lisans sahte çıktı. Satıcıdan yeni lisans istediğimde ise bilgisayarıma Teamviewer yüklersem kendileri halledebileceklerini söylediler. Nedir bu Teamviewer? Bir sıkıntı çıkar mı sizce?

Çözüm
TeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yönetim işlemi yapabilirsiniz. TeamViewer kullanabilmek için sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli. Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall vb. ayar yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaüstüne bağlanabilirsiniz.

Bunun yanında bilgisayarlar arası dosya aktarı mı da (Kopyala,Yapıştır) yapılabilir.

Bağlanıp kuracakları sistem Youtube'de ücretsiz anlatılıyor, size tavsiyem bu durumda iade edip kendiniz yapmanızdır. Paranız boşuna gider.
TeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yönetim işlemi yapabilirsiniz. TeamViewer kullanabilmek için sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli. Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall vb. ayar yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaüstüne bağlanabilirsiniz.

Bunun yanında bilgisayarlar arası dosya aktarı mı da (Kopyala,Yapıştır) yapılabilir.

Bağlanıp kuracakları sistem Youtube'de ücretsiz anlatılıyor, size tavsiyem bu durumda iade edip kendiniz yapmanızdır. Paranız boşuna gider.

Çözüm
Yeni lisans yollasınlar, uzak masaüstü nedenmiş?
Teamviewer, bilgisayara uzaktan bağlanmak için kullanılan bir program. Bağlanan kişiyi tanımıyor yada güvenmiyorsanız kabul etmeyin.

Arkadaşlar merhaba. Dün GittiGidiyor üzerinden Windows 10 Home lisansı aldım ama aldığım lisans sahte çıktı. Satıcıdan yeni lisans istediğimde ise bilgisayarıma Teamviewer yüklersem kendileri halledebileceklerini söylediler. Nedir bu Teamviewer? Bir sıkıntı çıkar mı sizce?

Uzak masaüstü erişimi sağlayan bir program. Uzaktan bilgisayarınızı kontrol etmek, veri aktarımı için kullanılır.

Bir zamanların "kardeşim sana TW vereyim" ya da "adamsan TW açarsın bakıcam" denmesine neden olan insanların karşısındaki kişinin hile kullanıp kullanmadığını kontrol etmek için kullandığı program.

Ekşi sözlük yorumu gibi olmuş :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı