B Barann0101 Yoctopat Katılım 7 Aralık 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:29 #1 Merhaba arkadaşlar, Tebilon'dan hazır sistem almayı düşünüyorum. Hazır sistem alan var mı? Kaç günde gelir tahminen? Güvenilir mi?
Merhaba arkadaşlar, Tebilon'dan hazır sistem almayı düşünüyorum. Hazır sistem alan var mı? Kaç günde gelir tahminen? Güvenilir mi?
Çözüm XPlasma Pazartesi 20:33 Güvenilir. Birçok markanın da yetkili satıcısı kendileri. Sorun yaşatacaklarını sanmıyorum.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.247 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:33 #2 Güvenilir. Birçok markanın da yetkili satıcısı kendileri. Sorun yaşatacaklarını sanmıyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Yoneistaken Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.317 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa. Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:36 #3 Güvenilirdir. Artı 0 Eksi
KS KS B Barann0101 Yoctopat Katılım 7 Aralık 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:41 #4 XPlasma dedi: Güvenilir. Birçok markanın da yetkili satıcısı kendileri. Sorun yaşatacaklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey soracağım parçaları sıfır gönderiler degilmi 2.el gönderme gibi bir şey olur mu acaba internete böyle şeyler duydumda Artı 0 Eksi
XPlasma dedi: Güvenilir. Birçok markanın da yetkili satıcısı kendileri. Sorun yaşatacaklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey soracağım parçaları sıfır gönderiler degilmi 2.el gönderme gibi bir şey olur mu acaba internete böyle şeyler duydumda
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.247 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:45 #5 Barann0101 dedi: Hocam bir şey soracağım parçaları sıfır gönderiler, degil mi? 2.el gönderme gibi bir şey olur mu acaba? İnternete böyle şeyler duydumda. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. 0 göndereceklerdir. Dediğim gibi güvenilirlik konusunda sıkıntınız olmasın. Artı 0 Eksi
Barann0101 dedi: Hocam bir şey soracağım parçaları sıfır gönderiler, degil mi? 2.el gönderme gibi bir şey olur mu acaba? İnternete böyle şeyler duydumda. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. 0 göndereceklerdir. Dediğim gibi güvenilirlik konusunda sıkıntınız olmasın.