YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 4 Nisan 2022 #11 TimoLoX dedi: Hocam bedava korsan olmadan etkinleştirmenin bir yolu yok mu verecek param yok Retail OEM keylere. Genişletmek için tıkla... Ne yazikki hocam... Eger boyle diyorsaniz tek yolu Windows yuklu gelen yani OEM anahtara sahip bir bilgisayar almak. (ama bulabilirseniz.)
TimoLoX dedi: Hocam bedava korsan olmadan etkinleştirmenin bir yolu yok mu verecek param yok Retail OEM keylere. Genişletmek için tıkla... Ne yazikki hocam... Eger boyle diyorsaniz tek yolu Windows yuklu gelen yani OEM anahtara sahip bir bilgisayar almak. (ama bulabilirseniz.)
Zerons Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: GIGABYTE Eagle RTX 3050 Anakart: ASUS Prime B450M-K II RAM: GSKILL Ripjaws 8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: Corsair Spec Delta RGB PSU: Corsair CV550 550W SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Monitör: GIGABYTE G24F-2 Klavye: AOC GK200s Fare: Trust GXT180 Kusan Mikrofon: Trust GXT232 Mantis Kulaklık: Rampage RM-K27 X-Jammer Gamepad: Polosmart PSG05 Telefon: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8/128 Bileklik: Xiaomi Mi Band 5 Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #12 TimoLoX dedi: Hocam bedava korsan olmadan etkinleştirmenin bir yolu yok mu verecek param yok Retail OEM keylere. Genişletmek için tıkla... Hocam 20 30 TL pahalı değil fazla bilgisayarı riske attığınıza değmez fakat yine de siz bilirsiniz.
TimoLoX dedi: Hocam bedava korsan olmadan etkinleştirmenin bir yolu yok mu verecek param yok Retail OEM keylere. Genişletmek için tıkla... Hocam 20 30 TL pahalı değil fazla bilgisayarı riske attığınıza değmez fakat yine de siz bilirsiniz.
ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 4 Nisan 2022 #13 Linuxginar dedi: KMS. Lotro. CC dedigi link zaten KMS linki. Programin yaptigini sen yapiyorsun yani. Sonra ver elini zombi PC. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu işlerden pek anlamıyorumda zombi PC'den kastınız ne? Ne yapıyolarki pclere.
Linuxginar dedi: KMS. Lotro. CC dedigi link zaten KMS linki. Programin yaptigini sen yapiyorsun yani. Sonra ver elini zombi PC. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu işlerden pek anlamıyorumda zombi PC'den kastınız ne? Ne yapıyolarki pclere.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #14 YFK dedi: Ne yazikki hocam... Eger boyle diyorsaniz tek yolu Windows yuklu gelen yani OEM anahtara sahip bir bilgisayar almak. (ama bulabilirseniz.) Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 7 keyi 10 da çalışır mı?
YFK dedi: Ne yazikki hocam... Eger boyle diyorsaniz tek yolu Windows yuklu gelen yani OEM anahtara sahip bir bilgisayar almak. (ama bulabilirseniz.) Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 7 keyi 10 da çalışır mı?
Zerons Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: GIGABYTE Eagle RTX 3050 Anakart: ASUS Prime B450M-K II RAM: GSKILL Ripjaws 8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: Corsair Spec Delta RGB PSU: Corsair CV550 550W SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Monitör: GIGABYTE G24F-2 Klavye: AOC GK200s Fare: Trust GXT180 Kusan Mikrofon: Trust GXT232 Mantis Kulaklık: Rampage RM-K27 X-Jammer Gamepad: Polosmart PSG05 Telefon: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8/128 Bileklik: Xiaomi Mi Band 5 Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #15 TimoLoX dedi: Hocam Windows 7 keyi 10 da çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışmaz. Windows 7 key Windows 10'da çalışır mı?
TimoLoX dedi: Hocam Windows 7 keyi 10 da çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışmaz. Windows 7 key Windows 10'da çalışır mı?
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 4 Nisan 2022 #16 ZEROX67 dedi: Hocam ben bu işlerden pek anlamıyorumda zombi PC'den kastınız ne? Ne yapıyolarki pclere. Genişletmek için tıkla... Korsan Windows Kullanmak Neden Tehlikeli? Windows dağıtımlarını etkinleştiren aktivasyon araçları nasıl çalıştıklarını ve neden kullanmamamız gerektiğini yakından inceleyelim. İnterne www.technopat.net
ZEROX67 dedi: Hocam ben bu işlerden pek anlamıyorumda zombi PC'den kastınız ne? Ne yapıyolarki pclere. Genişletmek için tıkla... Korsan Windows Kullanmak Neden Tehlikeli? Windows dağıtımlarını etkinleştiren aktivasyon araçları nasıl çalıştıklarını ve neden kullanmamamız gerektiğini yakından inceleyelim. İnterne www.technopat.net
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 4 Nisan 2022 #17 ZEROX67 dedi: Hocam ben bu işlerden pek anlamıyorumda zombi PC'den kastınız ne? Ne yapıyolarki pclere. Genişletmek için tıkla... Istemediginiz hesaplamalar, kotu amacli yazilimlar belki. Yani o sunucuda hayir yok hocam.
ZEROX67 dedi: Hocam ben bu işlerden pek anlamıyorumda zombi PC'den kastınız ne? Ne yapıyolarki pclere. Genişletmek için tıkla... Istemediginiz hesaplamalar, kotu amacli yazilimlar belki. Yani o sunucuda hayir yok hocam.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 4 Nisan 2022 #18 TimoLoX dedi: Hocam Windows 7 keyi 10 da çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim hocam. Ama 8 veya 8.1 anahtari calisiyor. Anahtariniza uygun surumu yuklemek te onemli.
TimoLoX dedi: Hocam Windows 7 keyi 10 da çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim hocam. Ama 8 veya 8.1 anahtari calisiyor. Anahtariniza uygun surumu yuklemek te onemli.