311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.729 Çözümler 7 8 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, bugün Technopat'de geziniyordum ve bazı konularda(URL'nin yanındaki yer) "Güvenli Değil" yazdığını gördüm. Çoğu konuyu göz gezdirdim ve başka konularda böyle bir sorun görmedim. Bunun sebebi nedir?
Arkadaşlar merhaba, bugün Technopat'de geziniyordum ve bazı konularda(URL'nin yanındaki yer) "Güvenli Değil" yazdığını gördüm. Çoğu konuyu göz gezdirdim ve başka konularda böyle bir sorun görmedim. Bunun sebebi nedir?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 8 Haziran 2020 #2 Gördüğünüz konunun linkini paylaşın.
311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.729 Çözümler 7 8 Haziran 2020 #3 akiyorm dedi: Gördüğünüz konunun linkini paylaşın. Genişletmek için tıkla... [Çözüldü] Kaspersky'dan gelen mail gerçek mi? Sahte mi? - Technopat Sosyal site bu. Aslında rapor edip konudaki resimlerin silinmesini talep etmiştim ancak reddedildi. Ayrıca moderatörüde rahatsız ettim sanırım. Konuyu görüyorsa özür dilerim şimdiden .
akiyorm dedi: Gördüğünüz konunun linkini paylaşın. Genişletmek için tıkla... [Çözüldü] Kaspersky'dan gelen mail gerçek mi? Sahte mi? - Technopat Sosyal site bu. Aslında rapor edip konudaki resimlerin silinmesini talep etmiştim ancak reddedildi. Ayrıca moderatörüde rahatsız ettim sanırım. Konuyu görüyorsa özür dilerim şimdiden .
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 8 Haziran 2020 #4 311989 dedi: [Çözüldü] Kaspersky'dan gelen mail gerçek mi? Sahte mi? - Technopat Sosyal site bu. Aslında rapor edip konudaki resimlerin silinmesini talep etmiştim ancak reddedildi. Ayrıca moderatörü de rahatsız ettim sanırım. Konuyu görüyorsa özür dilerim şimdiden . Genişletmek için tıkla... İnceliyoruz Üst yönetime iletildi. Bilgilendirme için teşekkürler.
311989 dedi: [Çözüldü] Kaspersky'dan gelen mail gerçek mi? Sahte mi? - Technopat Sosyal site bu. Aslında rapor edip konudaki resimlerin silinmesini talep etmiştim ancak reddedildi. Ayrıca moderatörü de rahatsız ettim sanırım. Konuyu görüyorsa özür dilerim şimdiden . Genişletmek için tıkla... İnceliyoruz Üst yönetime iletildi. Bilgilendirme için teşekkürler.