Technopat daha fazla izlenme hak ediyor

Makaleler
2
Maalesef Technopat bu izlenmeleri hak etmiyor bence, 15 saat önce atılmış videoda sadece 2.700 izlenme ve 22 yorum var. Daha fazla izlenme alması gereken bir kanal olduğunu düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video dışında çoğu yeni video en fazla 10.000 izlenmiş.

Ben de denk gelmiştim bu kanala. Gerçekten incelemeleri çok ayrıntılı. Özellikle laptop. Keşke daha fazla izlense.

Maalesef Technopat bu izlenmeleri hak etmiyor bence, 15 saat önce atılmış videoda sadece 2.700 izlenme ve 22 yorum var. Daha fazla izlenme alması gereken bir kanal olduğunu düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu video dışında çoğu yeni video en fazla 10.000 izlenmiş.

Hocam dün sosyal medya kısıtlaması vardı bu kadar az izlenmesinin sebeplerinden biri de bu.

Ülkede çok fazla donanım meraklısı yok olanlar zaten bu kanalı takip ediyorlar. Hak etmiyor diye bir şey yok yani, ayrıca bunu da biz düşünmeyelim kanal sahipleri yeterli reklam yapmıyor demekki. :)

Bu bile 675 bin izlenmiş bu ne adalaletsizlik.

Hocam bu adam çok bilgisiz gerçekten çok saçma sistemler öneriyor tiktok'ta 15k'ya 1050ti sistem topluyordu üstüne uzay gibi kasa kullanarak 🤣

Bu bile 675 bin izlenmiş bu ne adalaletsizlik.

Komik olan şey ise hiçbir parça uyumlu değil neredeyse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı