Technopat ile neden dalga geçiyorlar?

• Konuyu başlatan Blax4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 104
  • Görüntüleme 10.075
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuradaki moderatörlerin çoğu normal hayatında bir insan görünce konuşamayacak, dili çözülecek insanlar.
Bu kanıya nereden vardınız? İlla teknoloji forumu olunca aklınız asosyal tipler mi geliyor. Asıl sorulması gereken soru, bir moderatör gerçek hayatta sizin karşınıza çıksa sanaldan yaptığınız, söylediğiniz mesajları söyleyebilecek misiniz?

Moderatörlerden yaptıklarından dolayı nefret ediliyor. Kimsenin üyelerle bir derdi yok. Meme konusu olmanızın sebebi de sizsiniz.
Hayır ben değilim. 50 satırlık yazı yazıp bir tane nokta veya virgül kullanmayan tiplerin saçma sapan galyana gelmesi. Sanırım bunu en iyi siz biliyorsunuz.

@Lintos komik bir şey yok ortada. Rahatsız edici bir davranışta bulunuyorsunuz.

Moderatörlerden yaptıklarından dolayı nefret ediliyor. Kimsenin üyelerle bir derdi yok. Meme konusu olmanızın sebebi de sizsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zorlayan yok sizi, biz burada mutluyuz her yerin bir düzeni var. Benim de 30'dan fazla cezam var 2-3 tanesi hariç hepsi haklı cezalardı. Kimseyi de zorla tutmuyoruz burada. Keyfimiz bozulasın rica ediyorum.

" Oysa nereden bilebilirdi ki bir savaş başlattığını. "
Selim Clp

Uzaktan Türkiye'nin en büyük platformlarından birisini yönetmek kolay gözüküyorsa, buyrun arkadaşlar yönetin. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz :)

Ek olarak tanımadığınız insanlar hakkında yorum yapmamalısınız, kendinize güldürürsünüz en fazla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zorlayan yok sizi, biz burada mutluyuz her yerin bir düzeni var. Benim de 30'dan fazla cezam var 2-3 tanesi hariç hepsi haklı cezalardı. Kimseyi de zorla tutmuyoruz burada. Keyfimiz bozulasın rica ediyorum.

Lütfen artık tartışma bitebilir mi? Gönderiyi paylaştığım için utandım. İki tık uğruna neden yaptıysam?

Bana hiç denk gelmedi. İnşallah Technopat ekibine denk gelir telif atılır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı