Technopat kanal bildirimleri nasıl kapatılır?

Bu ben. Tam olarak ben. Masaüstü bilgisayar konularında eskisi gibi bulunmama sebebim de bu. Her şey çok pahalı, hiçbir şeyi alamıyorum. Yani merakla beklediğim bir teknolojik ürün yok değil ama olmuyor işte. Merak olmayınca ilgi de olmuyor. Gerçekten başka diyecek bir şey bulamıyorum.

@XEfe.Bey Emin Çıtak'ı severim ama telefonlar ilgimi çekmiyor.

Gene Recep Baltaş incelese ilgimi çekmez.

Ayrımcılık yok genel olarak ilgimi çekmiyor.

Dedikleri aynı, papağan gibi MediaTek ısınıyor Snapdragon iyi Apple yapıyo bu işi her video bunu duymak sıkıyor.

Onu geçtim forum kitlesi bile böyle Apple Fanboyu birisi M1 Mac öneriyor eksiğini söylüyorum adam bana gerici, kavgacı bağnaz diyor.

Kardeşim önerdiğin ürün içindeki eksiği dedim sanki hakaret ettim.

Profil mesajlarımı okuyun bu konu ile ilgili bir mesajım var halen o sözümün arkasındayım.

E telefon sonuçta hocam bu ne desinler Farklı bir şey olsa derler. Aslında Recep abi araba incelemeleri falan yapsa iyi olur bak.

Recep abi kişisel hesabında otomobil incelemeleri yapsın, o da bir teknoloji sonuçta. Hem tanınan biri hemen abonesi artar izleyicisi bol olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bir konu oluşturdum cevap verenlerin bildiriminin gelmesini istiyorum onu nasıl yapabilirim? Bilgisayarda bildirim yeri var sağ altta oradan gelmesini sağlamak istiyorum diyelim ben Chrome'u kapattım ama cevap geldi orada görmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…