Sıfırlarsak pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Zaten bazılarında sıfırlama işlemi, temiz kurulumdan daha uzun sürüyor. Temiz kurulum yapmanı öneririm. Benim bu KMS için rehberim mevcut. Fakat artık yetersiz kaldığını biliyorum. Yakın zamanda daha detaylı ve güncel bir KMSpico kaldırma rehberi yapacağım.
Bu yöntemin KMSpico ile alakalı olduğunu düşünmüyordum, görev yöneticisinde de zararlı bir şey görmeyince fark etmedim. @87546 madem olay KMSpico neden insanları kandırıyorsun ki?
Bu yöntemin KMSpico ile alakalı olduğunu düşünmüyordum, görev yöneticisinde de zararlı bir şey görmeyince fark etmedim. @87546 madem olay KMSpico neden insanları kandırıyorsun ki?
Tamam hocam bu olayla ilgili bir konu açtım onaylanınca net bir şekilde anlarım sanırım, bu taktikle etkinleştirme yaptım bilgisayarıma herhangi bir zararı olur mu acaba?
KMSPico yerine KMS_VL_ALL kullanın. Açık kaynaklı ve portable olduğu için virüs yeme şansınız daha az olur. Tek fark: Bilgisayarınızı Volume Licanse olarak etkinleştiriyor. Normal kullanıcının fark etmeyeceği bir değişiklik.
Vk sitesinde Rus'lar bol bol orijinal Key dağıtıyor. Para vermeme gerek yok.
Hatta Kaspersky virüs programımı bile orijinal kullanıyorum. Rus'lar sağ olsun.