Technopat kullanıcılarının ne kadarı orijinal Windows kullanıyor?

Orijinal Windows kullanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
6 Aydır böyle.

Dosya Ekleri

• 5841254845.PNG
    5841254845.PNG
    15,4 KB · Görüntüleme: 114
Hocam bu kod sizin yaptığınız gibi mi yoksa KMS taktiği mi?
KMS taktiği. Dikkatli bakarsan kodlardan birinde açık. Kodu korsan olduğu için paylaşmıyorum. Oradaki şahıs sallamış birkaç yerde. Buna benzer bir durum.
Kod ile Windows etkinleştirme | Technopat Sosyal
Bu arada evet, orijinal Windows kullanıyorum.
Hocam artık bunun ile orijinalliği %50 teyit edebiliyoruz. Detaylar için bu konuya bakabilirsiniz.
[Çok Önemli] Windows Lisansları | Technopat Sosyal

KMS taktiği. Dikkatli bakarsan kodlardan birinde açık. Kodu korsan olduğu için paylaşmıyorum. Oradaki şahıs sallamış birkaç yerde. Buna benzer bir durum.
Kod ile Windows etkinleştirme | Technopat Sosyal
Bu arada evet, orijinal Windows kullanıyorum.

Hocam artık bunun ile orijinalliği %50 teyit edebiliyoruz. Detaylar için bu konuya bakabilirsiniz.
[Çok Önemli] Windows Lisansları | Technopat Sosyal
Gerçekten mi? Eğer Windows'u sıfırlarsak bu KMS gider mi bilgisayarımızdan? @24099 hocam siz ne diyorsunuz bu işe?

Gerçekten mi? Eğer Windows'u sıfırlarsak bu KMS gider mi bilgisayarımızdan? @24099 hocam siz ne diyorsunuz bu işe?
Sıfırlarsak pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Zaten bazılarında sıfırlama işlemi, temiz kurulumdan daha uzun sürüyor. Temiz kurulum yapmanı öneririm. Benim bu KMS için rehberim mevcut. Fakat artık yetersiz kaldığını biliyorum. Yakın zamanda daha detaylı ve güncel bir KMSpico kaldırma rehberi yapacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı