"Senin gülmediğin bir mizah konusu" desek daha doğru olur. Bu konu mizah anlayışına uygun olmadığı için üzgünüm. En azından 5 kişi gülmüş. Bu arada konunun kategorisi doğru olsaydı daha komik olabilirdi.Yine gülünmeyen bir mizah kategorisi konusu yani. Şaşırtmıyor.
Son günlerde fark ettiğim bir sorun. Technopat mizah seviyesi yerlerde. Kalitesiz ve anlamsız mizah konuları çok arttı. Özellikle bazı şahıslar bunu yapıyor. İsim vermek istemiyorum ama tahmin edebilirsiniz. Mesela bugün karşılaştığım mizah konusu:
1 Dolar 40 TL'ye çok yakın
www.technopat.net
Bu da daha önceden karşılaştığım mizah konusu:
Şimdi sormak istediğim soru şu: Technopat mizah nerede ve nereye gidiyor?
Konu güncellemesi:
Arkadaşlar iyi haber, Technopat mizahı buldum.
Eki Görüntüle 1814414
Esenler'den eve dönerken karşılaştık. Yere düşmüş ben de kaldırdım. Bu arada fırsat bulmuşken nereye gittiğini de sordum. Caddebostan tarafına gidiyormuş.
Bence gayet güzel hocam. LGS falan fulluyorlar.
Son günlerde fark ettiğim bir sorun. Technopat mizah seviyesi yerlerde. Kalitesiz ve anlamsız mizah konuları çok arttı. Özellikle bazı şahıslar bunu yapıyor. İsim vermek istemiyorum ama tahmin edebilirsiniz. Mesela bugün karşılaştığım mizah konusu:
1 Dolar 40 TL'ye çok yakın
www.technopat.net
Bu da daha önceden karşılaştığım mizah konusu:
Şimdi sormak istediğim soru şu: Technopat mizah nerede ve nereye gidiyor?
Konu güncellemesi:
Arkadaşlar iyi haber, Technopat mizahı buldum.
Eki Görüntüle 1814414
Esenler'den eve dönerken karşılaştık. Yere düşmüş ben de kaldırdım. Bu arada fırsat bulmuşken nereye gittiğini de sordum. Caddebostan tarafına gidiyormuş.
Herkes neden LGS'den bahsediyor?LGS'de 578 yaptım.
![]()
Ekmekarasıram isimli bir genç sürekli deneme fullediğini, LGS'den tam çektiğini falan iddia ediyordu da yalan olduğu ortaya çıktı.Herkes neden LGS'den bahsediyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.