Technopat mobil bildirimlerin yavasligi (Tapatalk)

Yer
Zürich/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisi
Degerli Sosyal yöneticileri, sysadminler, plugin düzenleyiciler, backendler, frontendler. Size sesleniyorum.

Sosyal'de PC'de gezerken gelen bildirimler aninda iken, telefonumda Tapatalk uygulamasinda gelmesi 5-10-15 dakika gecikmeli oluyor. Kimi zaman da, PC'de baktigim bir bildirim telefona gec geldigi icin ayni mesaji ya da bildirim icerigini defalarca görmüs oluyorum.

Bunun farkinda misiniz?

Sevgi ve saygilarimla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de bir benzer sorun oluyor. Ayrıca son zamanlarda Tapatalk sapıtmaya başladı. Ne zaman Technopat'a girsem ya alt başlıklar açılmaz, ya "Konu silinmiş olabilir." der -ki konu aslında silinmemiştir- ya da yavaş çalışır.

"Tapatalk ile alakalı mı?" diye düşünüyordum, ShiftDelete'de aynı sorun yok. ShiftDelete'yi örnek olarak verdim, reklam anlamında değil yanlış anlaşılmasın.

Ayni sorun bende de var, bir de okunmamis sekmesinde sayfa yenileyince bazen hic göstermiyor, bir daha yenileyince tekrar geliyor okunmamis konular. Bazen 2-3 kere yenilemek gerekiyor okunmamis konularin gelmesi icin. Bu da sanirim Technopat Sosyal'le alakali bir durum, zira diger yabanci forumlarda ayni sorunu yasamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…