- Makaleler
- 3
Sadece emoji ve spoiler da değil konu açarken veya mesaj yazarken hiçbir özellik kullanılamıyor/tıklanmıyor. Sebebi nedir?
Mobil uygulama çalışmıyor diye biliyorum.İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Daha stabil bir deneyim için mobil uygulamasını deneyebilirsiniz.
Daha yeni birkaç gün önce indirdim. Bir sorun yaşamadım, siz de deneyebilirsiniz.Mobil uygulama çalışmıyor diye biliyorum.
Teşekkürler.Eki Görüntüle 939574
Parantez şeklindeki simgeye dokunun. Düzelmeli.
Yazmak için buraya dokundum, telefon kafayı yedi sandım bir anEki Görüntüle 939574
Parantez şeklindeki simgeye dokunun. Düzelmeli.
Yok hocam arkadaşın dediği gibi yanlışlıkla şu sağdaki paranteze tıkladığım için kullanılamıyormuş.Sığmayacağı için normal. Portre modunu etkinleştirirseniz (ekranı yan çevirirseniz) gelirler. Aynı şekilde imza da görünebiliyor bu yöntem ile.
Benim hatam, konuyu tam okumamışım. Kusura bakmayın. En azından bilmeyenler için bir bilgi sunmuş oldumYok hocam arkadaşın dediği gibi yanlışlıkla şu paranteze tıkladığım için kullanılamıyormuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.