Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 22 Kasım 2020 #21 Kimmiş sana cevap vermeyen Müslüm Baba, hangi moderatör göster
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.344 Makaleler 42 Çözümler 276 22 Kasım 2020 #22 Bize Ulaşın kısmına moderatörler değil de yönetici olan kişiler tek ulaşabiliyor. Direkt moderatörlere gelmek, bilemiyorum.
Bize Ulaşın kısmına moderatörler değil de yönetici olan kişiler tek ulaşabiliyor. Direkt moderatörlere gelmek, bilemiyorum.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 22 Kasım 2020 #23 24099 dedi: Okullar açıldığı için yoğunluk var hocam, biraz faydamız olsun dedik Genişletmek için tıkla... Bu mantıkla sokağa çıkma yasağında sokakta daha fazla insan oluyor. Bir yanlışlık oldu herhalde? Derken: 24099 dedi: Ehem ehem, hata olmuş da düzelttim Genişletmek için tıkla... Ah be! Tam da yazdığımda yazdınız. Hiç olmadı bu... Neyse siz yazmamışsınız gibi davranıyorum.
24099 dedi: Okullar açıldığı için yoğunluk var hocam, biraz faydamız olsun dedik Genişletmek için tıkla... Bu mantıkla sokağa çıkma yasağında sokakta daha fazla insan oluyor. Bir yanlışlık oldu herhalde? Derken: 24099 dedi: Ehem ehem, hata olmuş da düzelttim Genişletmek için tıkla... Ah be! Tam da yazdığımda yazdınız. Hiç olmadı bu... Neyse siz yazmamışsınız gibi davranıyorum.