5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 13 Eylül 2013 #51 Boğaçhan Ülker dedi: Bu arada platoona katılanlar kimler olduğunu yazarsa bende yabancı birini almamış olurum. Genişletmek için tıkla... Katıldım: Emou_23
Boğaçhan Ülker dedi: Bu arada platoona katılanlar kimler olduğunu yazarsa bende yabancı birini almamış olurum. Genişletmek için tıkla... Katıldım: Emou_23
B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 13 Eylül 2013 #52 Video ne zaman hazır olur Raşit? Ayrıca yarın akşam Platoon olarak arkadaşlar bir oyuna girelim.
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2013 #53 Ben katılamadım haftaya cumartesi düzenlesek olur mu ?
B Berke Geyik Ziyaretçi 13 Eylül 2013 #54 Boğaçhan Ülker dedi: Bu arada platoona katılanlar kimler olduğunu yazarsa bende yabancı birini almamış olurum. Genişletmek için tıkla... Ben de katılıyorum: berkegeyjk - - - Güncellendi - - - Raşit bu arada bir önerim olacak. Adımıza bir Twitch kanalı açalım ve etkinliğe katılamayanlar için canlı yayın yapalım. Sen video kaydı alırken ben de canlı yayını yapabilirim mesela Ayrıca etkinlik günü canlı yayının linki paylaşılabilir mesela
Boğaçhan Ülker dedi: Bu arada platoona katılanlar kimler olduğunu yazarsa bende yabancı birini almamış olurum. Genişletmek için tıkla... Ben de katılıyorum: berkegeyjk - - - Güncellendi - - - Raşit bu arada bir önerim olacak. Adımıza bir Twitch kanalı açalım ve etkinliğe katılamayanlar için canlı yayın yapalım. Sen video kaydı alırken ben de canlı yayını yapabilirim mesela Ayrıca etkinlik günü canlı yayının linki paylaşılabilir mesela
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 13 Eylül 2013 #55 https://www.technopat.net/forum/tec...-multiplayer-3-technopatmultiplayerekibi.html Canlı yayın için yeterli internetim olduğunu sanmıyorum. O yüzden bu görevi alacak herhangi biri yayını yapabilir. Kimin yaptığı fark etmez. Yayını yapacağı sırada yayın linkini yorum olarak paylaşsın yeterli.
https://www.technopat.net/forum/tec...-multiplayer-3-technopatmultiplayerekibi.html Canlı yayın için yeterli internetim olduğunu sanmıyorum. O yüzden bu görevi alacak herhangi biri yayını yapabilir. Kimin yaptığı fark etmez. Yayını yapacağı sırada yayın linkini yorum olarak paylaşsın yeterli.
B Berke Geyik Ziyaretçi 14 Eylül 2013 #56 Raşit Gönenç dedi: https://www.technopat.net/forum/tec...-multiplayer-3-technopatmultiplayerekibi.html Canlı yayın için yeterli internetim olduğunu sanmıyorum. O yüzden bu görevi alacak herhangi biri yayını yapabilir. Kimin yaptığı fark etmez. Yayını yapacağı sırada yayın linkini yorum olarak paylaşsın yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamam düşüneceğim. Bu arada bence etkinliği yarın tekrarlayalım
Raşit Gönenç dedi: https://www.technopat.net/forum/tec...-multiplayer-3-technopatmultiplayerekibi.html Canlı yayın için yeterli internetim olduğunu sanmıyorum. O yüzden bu görevi alacak herhangi biri yayını yapabilir. Kimin yaptığı fark etmez. Yayını yapacağı sırada yayın linkini yorum olarak paylaşsın yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamam düşüneceğim. Bu arada bence etkinliği yarın tekrarlayalım
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 14 Eylül 2013 #57 Berke Geyik dedi: Tamam düşüneceğim. Bu arada bence etkinliği yarın tekrarlayalım Genişletmek için tıkla... Lütfen haftaya hafta sonu yapalım. Bilgisayarima kavuşacagim. Ayrica Crysis 2 Multi yaparsanız kaçırmam.
Berke Geyik dedi: Tamam düşüneceğim. Bu arada bence etkinliği yarın tekrarlayalım Genişletmek için tıkla... Lütfen haftaya hafta sonu yapalım. Bilgisayarima kavuşacagim. Ayrica Crysis 2 Multi yaparsanız kaçırmam.
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 14 Eylül 2013 #58 Etkinlikler sırayla olacak. Sırada ki etkinlik büyük ihtimal şu iki oyundan biri olacak. FarCry3, Counter Strike : Global Offensive.
Etkinlikler sırayla olacak. Sırada ki etkinlik büyük ihtimal şu iki oyundan biri olacak. FarCry3, Counter Strike : Global Offensive.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2013 #59 Crysis 2 ve MOH olursa katılabilirim.