Alper Arda Yazar Hectopat Katılım 10 Haziran 2013 Mesajlar 430 Yer Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2013 #61 Herkese katılımları için teşekkürler. Her ne kadar rezalet oynasam da çok zevkliydi
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 29 Ağustos 2013 #62 Ben bir ara oyundan da düştüm tam oldu. Neyse etkinlik sona ermiştir. Birazcık süreyi aşsakta, güzel olduğunu düşünüyorum. Bir sonraki etkinlikte tekrar görüşmek üzere!
Ben bir ara oyundan da düştüm tam oldu. Neyse etkinlik sona ermiştir. Birazcık süreyi aşsakta, güzel olduğunu düşünüyorum. Bir sonraki etkinlikte tekrar görüşmek üzere!
Aykut Tosun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2013 Mesajlar 1.188 Makaleler 2 Yer Denizli / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2013 #63 Öncelikle etkinlik için teşekkürler. Cidden zevkli oluyor yalnız bende nedeni bilmediğim şekilde yarıda dondu. İyide gidiyordum ya.
Öncelikle etkinlik için teşekkürler. Cidden zevkli oluyor yalnız bende nedeni bilmediğim şekilde yarıda dondu. İyide gidiyordum ya.
C CihanUnlu Ziyaretçi 29 Ağustos 2013 #64 Bu güzel etkinlik için herkese teşekkür ediyorum. 'teckboy07'
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 29 Ağustos 2013 #65 Bu arada etkinliğin ilk 33 dakikasını kayıt ettim. Video en kısa zamanda yüklenir.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 29 Ağustos 2013 #66 Zevkliydi... Raşit pusmadan oynasa daha zevkli olacaktı.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2013 #67 Siz yokken biz de forumda insanlara sistem tavsiyesinin Coop modunu yaptık.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.474 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 29 Ağustos 2013 #68 Bir ara GTA4 EFLC falan da yapalım da oynayabileyim. Birde şu BF3 indirimle nereden ne kadara alınabilir ?
Bir ara GTA4 EFLC falan da yapalım da oynayabileyim. Birde şu BF3 indirimle nereden ne kadara alınabilir ?
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 29 Ağustos 2013 #69 TC Alperen Şahin dedi: Zevkliydi... Raşit pusmadan oynasa daha zevkli olacaktı. Genişletmek için tıkla... Yerimde durmadım ben, pusmasaydı diyor ya. Durduklarım can yenilensin yada şarjör değişsin diye oluyor.
TC Alperen Şahin dedi: Zevkliydi... Raşit pusmadan oynasa daha zevkli olacaktı. Genişletmek için tıkla... Yerimde durmadım ben, pusmasaydı diyor ya. Durduklarım can yenilensin yada şarjör değişsin diye oluyor.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 29 Ağustos 2013 #70 Raşit Gönenç dedi: Yerimde durmadım ben, pusmasaydı diyor ya. Durduklarım can yenilensin yada şarjör değişsin diye oluyor. Genişletmek için tıkla... Kesin... Şaka bir yana da 1 kereye mahsus kalmasın bu. Sık sık yapalım.
Raşit Gönenç dedi: Yerimde durmadım ben, pusmasaydı diyor ya. Durduklarım can yenilensin yada şarjör değişsin diye oluyor. Genişletmek için tıkla... Kesin... Şaka bir yana da 1 kereye mahsus kalmasın bu. Sık sık yapalım.