Technopat neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Silinen üye Görmeme sebebiniz açılan konuların denetime girmesi zaten. İlk defa ceza alanlar da süresiz uyarı alıyor. Yani bir engel yaşamıyorlar.

DH ile kıyaslama yapacak halim yok. Oranın kitlesi ve kuralları belli. İsteyen orada takılabilir. Bu kararı tek başıma vermek bana düşmez. Kişisel yorumumdur.

Google sevdası arayan forum kural koymaz. Ortalık kaos olsa da arama sonuçlarına ve reklam gelirine bakar. Kendi kültürümüzü savunmak suç olmuş. Bir kelime doğru konuşmak, en azından çabalamak zor olmamalı.

İmzadaki bilgisayarı/bileşeni belirtmek. Diye bir şeyden 1 ay ceza yemişliğim var kardeş çok bir şey'de beklememek lazım yani. Hatamın nerede olduğunu dahil bilmiyorum.

Bizi buraya mevcut kuralları uygulatmamız için koyuyorlar. Beğenmeyenler olabilir. Google sevdası için forumları karıştırmış olabilirsiniz. Etkileşim isteseler bu kadar kural koymazlardı. Dediğim gibi ben sizin kurallara uyduğunuzdan emin olmak için burada görev alıyorum. O yüzden istediğiniz kadar sitem edebilirsiniz.

Son düzenleme:
@Ataberk Karakaş Sosyal'e üye olurken bir kere kuralları okursanız anlayacaksınız.

22. İmzamdaki sistem diyerek sistemi konuda belirtmemek ceza nedenidir. İmzanız değişebilir. Her soruda sisteminizi yazmak zorundasınız. Benzer şekilde imzalara referans gösterilemez.

Konu açılmadan önce onay bekleyen konuları burada paylaşsak taş devri yazılarını anlayacaksınız. Konu o başlık ile o şekilde onaylansa anlayacak insan sayısı %1 olur galiba.
Elinden geldiğince kurallara uyan insanların konularını onaylarken tebrik etmek istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…