Technopat otoritesine güveniyor musunuz?

Moderatörlerin otoritesine güveniyor musunuz?

  • Evet

  • Hayır

  • Çekimser


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
@KeyN_N, benim mesela son 2 aydır site adına açtığım hiçbir konu onaylanmadı. Onunla ilgili konu da açtım, yönetici o konuya bile değinmemişti. Açıkçası bir de otorite sağlam olsa daha da bir şey istemem.

Merak edenler için ilgili konu:
 
Şu mesajı düzeltip ceza vermeme(istisna) durumu hiçbir zaman bize denk gelmiyor ne hikmetse. En ufak hatamızda ceza alıyoruz, rapor ettiğim adamlar "gereksiz mesaj" yazsa dahi düzeltilip ceza almadan devam ediyor. Bunun hakkında rapor atıp istisna neden yapılmadığını sorduğumda ise cevap olmuyor. Çok merak ediyorum bu istisnalar neye göre yapılıyor?

Fazla sayıda cezası olmayan birisi olmama rağmen hiçbir cezamda istisna gösterildiğini görmedim. Yaptığım en ufak hatada ceza alırken karşımdaki kişiye düzeltme yapılıp istisna uygulanması bana göre hakka giriyor. Modların vicdanına bırakıyorum.

@AJFA modlar içinde güvendiğim kişilerden birisi. Bu soruyu ona sormak istiyorum, cevaplarsa sevinirim.
 
1 Bazı kuralları gereksiz buluyorum. İnsanlar fark etmeden hata yapabilir. Onun dışında memmunum.
2 Önceden baktığımız gönderileri tekrar görmememiz daha iyi olur. Bu sayede aynı şeylere denk gelmeden bir konuda araştırma yapabiliriz.
3 Ne konuda ne kadar bildiğimizi yazabileceğimiz bir alan ve bizim istediğimiz konularda sadece gönderi görmek. Her insan her konuda bilgisi olmadığı için sadece bildiğimiz konularda soruları görebilmeliyiz.
4 Technopat'ın sohbet etmek için ayrı bir bölümü olması güzel olurdu. Bilgi vermeksiniz öylesine takılabileceğimiz bir yer. İnsanın canı sohbet etmek istiyor.
 
Güveniyorum. Foruma üye olduğum zamandan beri hiçbir mod hakkımı yemedi. Eğer gereksiz bir ceza alırsam rapor ettiğim zaman bana dönüş yapıyorlar. Eğer gereksiz bir ceza ise gereğini yapıyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de sırf bir mesajımı "silindi" olarak değiştirdiğim için ban yedim, neden ise "gereksiz mesaj".
Mesaj silme özelliği yok. Bu sebeple herhangi bir mesajı silindi şeklinde düzenlerseniz uyarı alırsınız, gayet normal.

En ufak hatamızda ceza alıyoruz
Eğer uyarı alıyorsanız o hata ufak bir hata değildir. Bu sebeple inisiyatif gösterilmemiş olabilir.

Fazla sayıda cezası olmayan birisi olmama rağmen hiçbir cezamda istisna gösterildiğini görmedim.
İnisiyatifin neye göre kullanılıp kullanılmadığı bilinemez. Bu kıstas moderasyondaki her yetkiliye göre değişebilir.
 
Eğer uyarı alıyorsanız o hata ufak bir hata değildir. Bu sebeple inisiyatif gösterilmemiş olabilir.
Satıriçi sürprizbozan içinde arkadaşıma bir şey demiştim. Sonrasında mesajı düzenleyecektim lakin düzenleme süresi geçmişti. Mod mesajı düzenleyip orayı kaldırabilirdi lakin ceza uygulamış. Ufak bir şey için ceza vermeye değer mi?

Bu arada cevapladığınız için teşekkürler. Bahsettiklerimden kendinizi dışarı tutabilirsiniz, adaletinizden şüphem yok. Sevdiğim bir modsunuz. :)
 

Geri
Yukarı