Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 7 Mayıs 2019 #12 Silinen üye dedi: İnsanların ne kadar boş (!) yaptığını gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bos; ayni biz tarif ettin
Silinen üye dedi: İnsanların ne kadar boş (!) yaptığını gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bos; ayni biz tarif ettin
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 7 Mayıs 2019 #13 Neşeli Enginar dedi: Bos; ayni biz tarif ettin Genişletmek için tıkla... Asıl gerçekten boş insan benim.
Neşeli Enginar dedi: Bos; ayni biz tarif ettin Genişletmek için tıkla... Asıl gerçekten boş insan benim.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 7 Mayıs 2019 #14 Silinen üye dedi: Asıl gerçekten boş insan benim. Genişletmek için tıkla... Boslugu hayatta kimseye birakmam sitenin en bos insani benim. Bak n'olur ünvanimi calma ahahahaha
Silinen üye dedi: Asıl gerçekten boş insan benim. Genişletmek için tıkla... Boslugu hayatta kimseye birakmam sitenin en bos insani benim. Bak n'olur ünvanimi calma ahahahaha
ByFilintaa Hectopat Katılım 24 Nisan 2019 Mesajlar 500 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2019 #15 Birşeyleri Anlamdigin surece bir anlam ifade etmez
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2019 #16 Şu an hiçbir şey ifade etmiyor. Göze bile hitap etmiyor. Bir yıldız, çizgi bir ''Ekşin'' bir şey bekliyor insan. Ama yok. Bende ''Kilopat'' olmuşum. Bir gönderme mi var yoksa?
Şu an hiçbir şey ifade etmiyor. Göze bile hitap etmiyor. Bir yıldız, çizgi bir ''Ekşin'' bir şey bekliyor insan. Ama yok. Bende ''Kilopat'' olmuşum. Bir gönderme mi var yoksa?
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2019 #17
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 7 Mayıs 2019 #18 Neşeli Enginar dedi: Boslugu hayatta kimseye birakmam sitenin en bos insani benim. Bak n'olur ünvanimi calma ahahahaha Genişletmek için tıkla... Uykuluyken bile rahatça boş yapabilirim.
Neşeli Enginar dedi: Boslugu hayatta kimseye birakmam sitenin en bos insani benim. Bak n'olur ünvanimi calma ahahahaha Genişletmek için tıkla... Uykuluyken bile rahatça boş yapabilirim.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.784 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2019 #19 Silinen üye dedi: Uykuluyken bile rahatça boş yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Ya uyurken? [emoji23] (Yapmışlığım var, şaka değil.)
Silinen üye dedi: Uykuluyken bile rahatça boş yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Ya uyurken? [emoji23] (Yapmışlığım var, şaka değil.)
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 7 Mayıs 2019 #20 GKD dedi: Ya uyurken? [emoji23] (Yapmışlığım var, şaka değil.) Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam cidden nasıl yaptınız?
GKD dedi: Ya uyurken? [emoji23] (Yapmışlığım var, şaka değil.) Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam cidden nasıl yaptınız?