Technopat Sosyal Error 520

Evet EBA'da da oluyor arada.

Ben de Türk Telekom kullanıyorum. İnternetim iyi değil ama diğer sitelerle burası arasında pek fark yok.

Kimsenin forumu umrumda değil. Zaten tek bildiğim forum burası. Buraya da arada bir girip 1 saat dolaşıp çıkarım. Forumda sorun olduğu belli. Neden bu kadar savunmaya çalışıyorsun anlamadım.

@Xallt Ne bu sahiplenme isteği? Senin malın mı bu forum? Herkese kızgın falan atıyorsun.

Burada forumu sevmeyen veya saçma sapan yerlerden gelen birisi olsaydık bu kadar mesaj sayısı olmazdı, her gün foruma girip sorun çözmek istemezdik. Bir sorun var ortada, bunu inkar ediyor diye fotoğraf koyuyorum ama gülüyor. Çok komik insanlarla muhatap olduğum bir yere dönüştü burası.
hoşuma gitmiyor değil lul

Kimsenin forumu umrumda değil. Zaten tek bildiğim forum burası. Buraya da arada bir girip 1 saat dolaşıp çıkarım. Forumda sorun olduğu belli. Neden bu kadar savunmaya çalışıyorsun anlamadım.

Sorun forumda değil. Çok nadir hata veriyor, sayfa yenileyince düzeliyor. Ayrıca sen burada forumu kötüleyince düzelmiyor. Çok biliyorsan sen düzelt.

Ben de Türk Telekom kullanıyorum ama sorunun bununla alakalı olduğunu sanmıyorum.

Sorun forumda değil. Çok nadir hata veriyor, sayfa yenileyince düzeliyor. Ayrıca sen burada forumu kötüleyince düzelmiyor. Çok biliyorsan sen düzelt.
Sana bir şey yazarak klavyemin ömrünü tüketmeyeceğim. Sana ne desek boş. Tarafımdan raporlanacaksın.
Torbacının numarasını verir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…