A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.628 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #21 Sonraki bölüme beni eklersin artık . @William Crusader
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 25 Şubat 2021 #22 anomalynx dedi: Sonraki bölüme beni eklersin artık . @William Crusader Genişletmek için tıkla... Sırada varsanız eklerim. Fakat 4. bölüm DLC gibi bir bölüm olacak, yani çok heveslenmeyin bence. @Rauxer beyniniz yerine iki bacağınızın arasındakini kullanıyorsunuz herhalde? Son düzenleme: 25 Şubat 2021
anomalynx dedi: Sonraki bölüme beni eklersin artık . @William Crusader Genişletmek için tıkla... Sırada varsanız eklerim. Fakat 4. bölüm DLC gibi bir bölüm olacak, yani çok heveslenmeyin bence. @Rauxer beyniniz yerine iki bacağınızın arasındakini kullanıyorsunuz herhalde?
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 25 Şubat 2021 #23 William Crusader dedi: Ayıp olmasın fakat çok uğraşmak istemedim. Çok uzun sürüyordu, bende bir kişiyi aradan çıkarayım dedim. Umarım alınmazsınız. Genişletmek için tıkla...
William Crusader dedi: Ayıp olmasın fakat çok uğraşmak istemedim. Çok uzun sürüyordu, bende bir kişiyi aradan çıkarayım dedim. Umarım alınmazsınız. Genişletmek için tıkla...