Technopat Sosyal iyi ve kötü yanları neler?

Rahatsız edici oluyor. Ben insanların başka platformlardan özelden yazmasını engellemek isterken PM gelmesini istemem şahsen.
pm.png


🧐

Kötüye kullanılır. Mesela sen bu mesajımı alıntıladın mesaj yazdın, ben düzenlesem hiçbir anlamı kalmaz o cevabının.

Denetim kaydı ile düzenlenen mesaj kolayca tespit edilebilir. Hem mesajlar için değil, rehber ön eki olan konular için konuşmuştum ben.

Bunda bir sorun göremiyorum. Düşün, sen mesela mouse önerisi konusu açtın, adamın imzasının dikkatini bozmasını ister misin?

Moderatörler ve yetkili üyeler koyunca laf yok ama ☺️
 
Konu dışında gereksiz kavga, polemik yaratan üyeler dışında Technopatın benim için bir eksisi yok.

Ayrıca Türkçeye önem vermeleri daha da bir hoşuma gidiyor. Birde cidden bilgili ve saygılı üyeler işin içine girince Technopat benim için en iyi forum durumuna geliyor ve çizgisi bozulmadığı sürece böyle olmaya devam edecek.
 
Screenshot_20210301-193341~2.png


İlk zamanlar gerçi ilk zamanlar dediğime bakmayın daha yeni üyeyim başta alınan cezalar sinir bozabiliyor, bir an mesaj kutunuzda 1 sayısını görüp üstte de siyah arka plan içinde hesabınız geçici süreyle kısıtlanmıştır yazısını görünce başta insan kaldıramıyor ama rahat olun yani bir hata vs olmasa vermezler zaten illa gözden kaçan belki bir hata ile haksız ceza vermişlerdir ama takmayın bu kadar ortada büyük bir haksızlık, yanlış var ise itiraz ediniz tabii tamah etmeyiniz, ceza aldığınız o süre zarfında başka şeylerle ilgilenin ne bileyim müzik, kitap okumak, video izlemek falan, forumu çok ciddiye almayın arada girin baktınız ilginizi çeken konu var fikrinizi bırakın, bir konu hakkında bilgiye sahipsiniz ve birinin o konuda yardımı oldu yazın çok fazla içselleştirmeyin ve verilen cezalardan ötürü de çok içerlemeyin mesela ben @SideWinder Nick'li hocama dargınım ama olsun artık kısaltmaları sayesinde büyük yazıyorum artık. :D Kısaca uzun yazdım farkındayım zevk almaya, eğlenmeye, öğrenmeye, öğretmeye çalışın hiçbir konuda da iddiacı olmayınız tartışınız seviyeli bir şekilde forum bunun için var. Buradan @Neşeli Enginar hocama da selamlar bu yazınıza hayran kaldım. :D
 
Çoğu kişi kapatacaktır, o yüzden pek anlamı yok. Açık bırakanlar da özelden yardım isterler.
Denetim kaydı ile düzenlenen mesaj kolayca tespit edilebilir. Hem mesajlar için değil, rehber ön eki olan konular için konuşmuştum ben.
Ön ek kaldırılması kötü oldu evet. Konu başlıkları yanlış anlaşılıyor. Mesela ''G203 nasıldır?'' diye rehber yazıyorsun, adam rehber ön eki görmeyince yanlış anlıyor konuyu.
Moderatörler ve yetkili üyeler koyunca laf yok ama ☺️
Doğru, ama onlar birkaç kişi. Bütün üyelerin koyduğunu düşün.
 
XenForo'nun özelliklerinin üyelere kapalı olması forumun en kötü yanı bence. PM, profil mesajı, medya özelliğini kullanabilme, sınırsız düzenleme seçeneği gibi güzel özelliklerin üyelere kapalı olması bana göre en kötü yanlar.

İmzaya GIF ve renk paletini de kapattılar, iyice kısıtlandık.
Hocam renkli yazı yazmamızı sağlayan bir site vardı yasak değil ise atacağım. Birkaç üyenin renkli imzaları vardı.
 
İyi yanı çok fazla bu yüzden yalnızca kötü yanlarını söyleyeceğim. Onlar da zaten iki tanecik.
  • Bazı üyeler.
  • DDoS atanlar yüzünden yaşanan yavaşlıklar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı