Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.077 Makaleler 6 Çözümler 54 21 Nisan 2021 #51 En ufak cezanın eskisi gibi 1 gün olmadığını hatırlayınca, şu an uygulananlara ceza bile diyemeyiz. Keşke eskisi gibi "şaak" 1 gün uçurulsa...
En ufak cezanın eskisi gibi 1 gün olmadığını hatırlayınca, şu an uygulananlara ceza bile diyemeyiz. Keşke eskisi gibi "şaak" 1 gün uçurulsa...
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 21 Nisan 2021 #52 BalikŞuşişi dedi: Hangi kişinin hangi seçeneğe oy verdiği gözüküyor. Haberiniz olsun Genişletmek için tıkla... Şansa değiştirilmeden 30 saniye falan önce "Evet" olarak değiştirmiştim
BalikŞuşişi dedi: Hangi kişinin hangi seçeneğe oy verdiği gözüküyor. Haberiniz olsun Genişletmek için tıkla... Şansa değiştirilmeden 30 saniye falan önce "Evet" olarak değiştirmiştim
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 21 Nisan 2021 #53 Recep Baltaş dedi: Bağlaç değilse bitişik olmalı. Genişletmek için tıkla... Öğreneceğim abi, biraz zaman lütfen .
Recep Baltaş dedi: Bağlaç değilse bitişik olmalı. Genişletmek için tıkla... Öğreneceğim abi, biraz zaman lütfen .
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 21 Nisan 2021 #54 Birkaç kural dışında evet. Forumun düzenini koruyor.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #55 Kuralları seviyorum da moderatörler konusunda aynı fikirde değilim.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Nisan 2021 #56 RSK06 dedi: Merak ediyorum sizin düşüncelerinizi. Genişletmek için tıkla... Bazıları güzel ama bazıları da gerçekten çok saçma ve çok katı kurallar.
RSK06 dedi: Merak ediyorum sizin düşüncelerinizi. Genişletmek için tıkla... Bazıları güzel ama bazıları da gerçekten çok saçma ve çok katı kurallar.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 21 Nisan 2021 #57 Logaritma dedi: Böyle bir ceza mı varmış hocam? Kusura bakmayın ben daha çok yeniyim. Genişletmek için tıkla... Var tabii. Adam mesela de ayırmıyor. Nokta koymuyor. Sen de mesajı alıntılıyorsun. Sana ban çakılıyor.
Logaritma dedi: Böyle bir ceza mı varmış hocam? Kusura bakmayın ben daha çok yeniyim. Genişletmek için tıkla... Var tabii. Adam mesela de ayırmıyor. Nokta koymuyor. Sen de mesajı alıntılıyorsun. Sana ban çakılıyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Nisan 2021 #58 Silinen üye dedi: Kaldıracak mısınız bu ceza türünü hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır zira gereksiz mesajlar çok sayıda geliyor. En ufak sorunda "format at" mesajı görmek istemiyoruz. 275713 dedi: Recep Baltaş. Lütfen cümle kuralları imla kurallarını kaldırın. Kaldırınca kötü bir etki mi yaratıyor anlamıyorum ama kaldırırsanız daha iyi olur gibi. Çünkü bu sebepten çok fazla ban yiyorum Genişletmek için tıkla... 10 yıldır devam eden en köklü kurallardan biri bu. Devam edecek.
Silinen üye dedi: Kaldıracak mısınız bu ceza türünü hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır zira gereksiz mesajlar çok sayıda geliyor. En ufak sorunda "format at" mesajı görmek istemiyoruz. 275713 dedi: Recep Baltaş. Lütfen cümle kuralları imla kurallarını kaldırın. Kaldırınca kötü bir etki mi yaratıyor anlamıyorum ama kaldırırsanız daha iyi olur gibi. Çünkü bu sebepten çok fazla ban yiyorum Genişletmek için tıkla... 10 yıldır devam eden en köklü kurallardan biri bu. Devam edecek.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #59 166770 dedi: Var tabii. Adam mesela de ayırmıyor. Nokta koymuyor. Sen de mesajı alıntılıyorsun. Sana ban çakılıyor. Genişletmek için tıkla... Bunun sebebi aynı hatanın sizin mesajınıza da eklenmiş olması. @RUSHTOB Rapor sistemi boşuna eklenmiş bir özellik zaten, değil mi?
166770 dedi: Var tabii. Adam mesela de ayırmıyor. Nokta koymuyor. Sen de mesajı alıntılıyorsun. Sana ban çakılıyor. Genişletmek için tıkla... Bunun sebebi aynı hatanın sizin mesajınıza da eklenmiş olması. @RUSHTOB Rapor sistemi boşuna eklenmiş bir özellik zaten, değil mi?
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Nisan 2021 #60 166770 dedi: Var tabii. Adam mesela de ayırmıyor. Nokta koymuyor. Sen de mesajı alıntılıyorsun. Sana ban çakılıyor. Genişletmek için tıkla... Uyarınca bile ban yiyoruz
166770 dedi: Var tabii. Adam mesela de ayırmıyor. Nokta koymuyor. Sen de mesajı alıntılıyorsun. Sana ban çakılıyor. Genişletmek için tıkla... Uyarınca bile ban yiyoruz