Technopat Sosyal Mayıs 2023 Güncellemesi

Boşuna GIF yazıyoruz bende yazdım @Emre C mesajıma güldü. Oysaki GIF özelliği şu an olsaydı çok güzel olurdu.
Ben de GIF özelliğini istiyorum, GIF özelliği gelmedikçe güncelleme konularının boş olduğunu söylemeniz komik sadece.

Forum yazılımı çok zayıf özelliştermelere açık değil bence ücretsiz smf kullanılsa bundan çok daha ötelere gider hem de göze hitap ederdi.

XenForo şu anda piyasadaki en gelişmiş yazılımlardan birisi. SMF tamamen ölü bir forum yazılımı. Kaç tane eklentisi var bilmiyorum ama hem vBulletin hem de phpBB kullandım. SMF hakkında da XenForo forumlarında yorumlara baktım, evlerden ırak. Kaldı ki yakında XenForo 2.3 çıkacak ve birçok yeni özellik gelecek.

Hareketli profil resmi var mı? Yoksa o da gelsin sonraki güncellemede.

Şu konu düzeltme özelliği efsane oldu ya. Bugün yeni yaptığım oyun inceleme konusuna bir inceleme daha ekledim. Bana verilen yetki süresi fazla geldi. Bi' tane daha inceleme yapasım geldi şimdi.

Çok yardımı dokunan bir güncelleme oldu bu ayki, tekrardan teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…