Teşekkür konusunda birkaç arkadaş arasında ufak bir tartışma olmuş. Ona kendi açımdan açıklık getirmek isterim.
Benim şahsi olarak kimseden özellikle bir teşekkür beklentim yok, bütün ekip arkadaşlarımın da yoktur zaten. Ekip olarak belli bir görevi yapmamız gerekiyor. Bu görevi forumda birilerinin yapması gerekiyor. O kişiler de gönüllü bir şekilde moderasyon ekibinde olan bizleriz. Bizden önce de başkaları vardı, bizden sonra da başkaları olacak. Fakat sistem böyle devam edecek (Bir değişim olmazsa).
Yaptığımız görev için teşekkür edilmesine gerek yok. Herkes kurallara uygun şekilde davranır, kurallara uymayanları raporlarsa ortada bir sorun kalmıyor zaten. Bizim görevimiz de kuralları uygulamaktan ibaret. Kurallarda yazanlara göre hareket ediyoruz. Kimsenin kafasına göre bir şey yapma lüksü yok.
Kısacası teşekkürden öte herkes kurallara göre hareket ederse bu hepimiz için iyi olandır. Teşekkür, takdir gibi şeylere şahsi olarak ihtiyaç duymuyorum. Bu işi bunun için de yapan hiçbir moderatör olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta bu görevi yapmak için gönüllü olmanız gerekiyor. Kimse kapınızı çalıp sizi zorla almıyor. Eğer halinden memnun değilse bir moderatör kendisi görevini bırakabiliyor zaten.
Bence bu kadar tartışmanıza gerek yok bu konuyu. Saygı ve kurallar çerçevesinde, konu bütünlüğünü bozmadığı sürece her türlü tartışabilirsiniz ama sizin yaptığınız tartışma biraz çıkmaza girmiş gibi durduğundan işin bir de bu tarafından anlatayım dedim.
@Ecmel reisi moderatör yapmışlar yeni gördüm, hayırlı olsun.
Teşekkür ederim hocam.