Technopat Sosyal moderatörleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son cezamda aşırı sinirlenip baya bir foruma girmedim, konuyla alakasız yorum atmayın dendi ama gayet de alakalıydı. Yeni konu aç dendi, belki haksızımdır ama umurumda değil sinirim bozulmuştu bir kere. Evet kurallar sinir bozar ama var olmak zorunda. Her cezamda duvar yumruklasam da atmak zorundalar, üye banlanınca ibanlarına para yatmıyor yani. Aksine aktiflik azalıyor, forumun zararına oluyor fakat düzen sağlanıyor. Ne boş yaptım.
 
Pek bir şey düşünmüyorum bazen konuların formatını değiştiriyorlar neden bilmiyorum.
Ayrıca, o kadar fazla yaşıyorum ki saymıyorum.

Bildiklerim @Enes3078 ve @Yener K. son olarak da raporlanmaktan ISO'ları silinen @Lord Raiden galiba @AJFA var ama o görev yapıyor mu? Bilmiyorum.
Kalan moderatörler hakkında ise pek ala bir bilgim yok zaten öyle şu an için konuşmadım bile.

Yener ve Enes hocamız ayrıdır.
Edit: AJFA görevden alınmış.
Edit2: Ayrılmış.
 
Son düzenleme:
Edit: AJFA görevden alınmış.
Ayrılmış*.

Moderasyondaki arkadaşlar, lütfen ama lütfen yazıları paragraflara ayırın. Kaç konu vardır paragraflara ayrılmadığı için okumadan kapattığım kim bilir...
 
Son düzenleme:
Moderatör olmak zorunda değiller. Zaten görevleri olan şeyler için insanları teşekkür etmek zorunda bırakmanız ne kadar etik sizce?
Dostum, tam da bu yüzden onlara teşekkür borçlusunuz. Zaten zorunlu bir görevleri değildi moderatör olmak, fedakârlık yaparak bu işi üstlenen bu kişilere bir teşekkürü çok görmek, asıl etik dışı olan yâni kadir kıymet bilmezlik denilen saygısızca bir tepkidir nokta.

Lütfen yapılan işi ve bu işi gönüllülük esasına göre yapmaya çalışan kişileri ve bu tercihlerini değersizleştirmeye, önemsizleştirmeye çalışmayın. Fayda sağlayan bu kişilere değer vermek gerektiğini kabûl etmek gerekliliği niye yüksek egonuzu rahatsız ediyor?
 
Sayın moderasyon ekibi, biz rapor atınca karşılık verseniz daha güzel olacak. Konunun kitlenmesini istiyorum ama kitlenmiyor. Niye kitlenmiyor bilmiyorum. Konu başka yerlere sürüklenmiş saçma sapan hal almış ama hala açık.
Ek olarak şu "Gelişigüzel video atmayın" cezasını veren yetkilinin gözlerinden öpüyorum. Verdiği cezada hem yazım yanlışı yapmış hem videoda alt yazı olmasına rağmen "Kullanıcı İngilizce Biliyor mu?" diye de başlık atmış. Dünyanın en saçma cezası. Videoyu izlemeden ceza atıyor. Hayır alt yazı olmasa bile adam konuşmamış bile, A1 İngilizcesi olanlar bile anlayabilir videoyu. Kurallarda da göremedim ceza maddesini (olabilir ama göremedim.)

Yani bu gibi cezaların dışında gayet başarılı buluyorum. Uğraşıyorlar, ediyorlar. Ama keşke şu raporlara biraz geri dönüş sağlasalar.
 

Geri
Yukarı