f0rmina Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 362 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #21 Ulunay dedi: Bunların hepsi din kardeşimiz diye diye adamları tepeye çıkaran siyasilerin yüzünden oluyor. Meclisimde bulunan partilerin hepsi çöp. Ne bekliyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Yani bence de yanlış Aynı şekilde toplum içinde farklı bir dilde konuşulmamalı.
Ulunay dedi: Bunların hepsi din kardeşimiz diye diye adamları tepeye çıkaran siyasilerin yüzünden oluyor. Meclisimde bulunan partilerin hepsi çöp. Ne bekliyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Yani bence de yanlış Aynı şekilde toplum içinde farklı bir dilde konuşulmamalı.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.077 Makaleler 6 Çözümler 54 5 Ekim 2020 #22 f0rmina dedi: Yani bence de yanlış Aynı şekilde toplum içinde farklı bir dilde konuşulmamalı. Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim.
f0rmina dedi: Yani bence de yanlış Aynı şekilde toplum içinde farklı bir dilde konuşulmamalı. Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim.
Aeon of Strife Picopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #23 f0rmina dedi: Yani bence de yanlış Aynı şekilde toplum içinde farklı bir dilde konuşulmamalı. Genişletmek için tıkla... Turistik faaliyetler ve eğitim hariç olacak şekilde bir ülkede resmi dil hariç hiçbir dil konuşulmamalı.
f0rmina dedi: Yani bence de yanlış Aynı şekilde toplum içinde farklı bir dilde konuşulmamalı. Genişletmek için tıkla... Turistik faaliyetler ve eğitim hariç olacak şekilde bir ülkede resmi dil hariç hiçbir dil konuşulmamalı.
f0rmina Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 362 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #24 Ulunay dedi: Aynı fikirdeyim. Genişletmek için tıkla... İlk okuldan beri bu tarz konuşmalar gördüğümde gidip uyarasım geliyor ama dayak yerim diye korkuyorum.
Ulunay dedi: Aynı fikirdeyim. Genişletmek için tıkla... İlk okuldan beri bu tarz konuşmalar gördüğümde gidip uyarasım geliyor ama dayak yerim diye korkuyorum.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.790 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul 5 Ekim 2020 #25 Cümleleri paragraflara ayırsanız tam olacak.