Technopat Sosyal'de olmasını istediğiniz özellikler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman torpilin konuşmaması, gerçekten işini güzel yapan kral modlar alınmalı.

Torpil mi? Ne torpili?

Birbirimizi tanımıyoruz bile. Yani buraya torpil ile gelmiş bir kişi tanımıyorum. Herkes başvuru sonucu kabul edildi zamanında.

İşini güzel yapmıyorsa sevilmez. Gayet de haklı sebep.

İşte işini güzel yapıp yapmadığı, Yönetimin karar vereceği bir nokta. Bir moderatör kullanıcılara yakın davranmak zorunda değil. Sadece işini yapıp, bildiği konulara mesaj yapıp sorun çözerek görevini fazlasıyla yerine getirebilir.

Bu sitedeki zamanimin %90 i programlama konularinda gectigi icin tavsiyelerim bu yonde.

Programlama ana kategorisi cok buyuk. Web Programlama diye ayri bir kategoriye ihtiyac yok. Bunun yerine Programlama altinda
- Yeni baslayanlar
- Database
- AI
- Embedded
- Web Programlama
- Programlama dilleri ( C / Java vs )

Gibi alt kategoriler olusturulmali ve sorular ve konular bu alt kategorilerde acilmali.

Ozellikle yeni baslayanlar icin seklinde bir alt kategori olusturulsa epey rahatlayacak orada ortam. Zira acilan konularin yarisi zaten bu minvalde.

Evet programlama kategorisi pandemiyle beraber aktifliği artan kategorilerden oldu. Yeni başlayanlar isminde bir kategori güzel olabilir.

Mavi ekran konularında sistem özelliklerini yazma ve minidump dosyasını paylaşması için ayrı bir yere yazılma olasılığı var mı? Konu sahibine bir uyarı veya konu açarken sisteminizi yazın ve minidump dosyanı paylaşın diye belirten bir yazı olsun.

Sistemini belirt, minidump dosyanı paylaş derkene konu 2 sayfa olabiliyor.

Gereksiz uzamaması için ve yorulmamak için diyorum.

Konu sahibine bir uyarı veya konu açarken sisteminizi yazın ve minidump dosyanı paylaşın diye belirten bir yazı olsun.
Var zaten. Konu açarken şu karşısına çıkıyor:

Sorununuzun kısa zamanda çözülebilmesi için minidump dosyalarınızı paylaşın.

Sistem parçaları ise çoğu zaman dumptan görülebiliyor, çoğunlukla da paylaşanları da görüyorum.

Var zaten. Konu açarken şu karşısına çıkıyor:

Sistem parçaları ise çoğu zaman dumptan görülebiliyor, çoğunlukla da paylaşanları da görüyorum.
Hocam oraya bir de sistemlerini belirtmeleri için bir ibare bulunsa o kadar güzel olurdu ki. :)

Tekrar ekleyeyim o halde. Rapor kısmına "Yanlış bilgilendirme" diye bir kategori gelse gerçekten çok iyi olurdu. En kötü aşağıya bir de yanlış bilgi deyip nedenini açıklamak yerine direkt olarak yazardık.
Şu düşünebilir fakat görüşünün uymadığı kişiyi insanlar çok çabuk şekilde yanlış bilgi olarak raporlayabiliyor. Hazır eklemeye sıcak bakmıyorum.

İşini güzel yapmıyorsa sevilmez. Gayet de haklı sebep
Çok doğru, moderatör alımlarında biraz daha seçici olunması gerektiğini düşünüyorum, bunu ben olamadığım için veya hasetlendiğim için söylemiyorum, eski mesajlarını çözüldü olarak işaretleyende gördük bunun konusu vardı, sırf geçmişte yaşanan bir olay için bir üyeye takan modun yaptıklarını da duydum, bazı şeyleri yönetime bağlamalayalım bence.

chrome_w9pEisx5vU.png

Ekledim, oldu gibi. Yine de okumayıp açanlar olacaktır elbet :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı