A ahmetkayamardin69 Centipat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 19 12 Mart 2023 #1 Ben diğer Technopat Sosyal hesabıma geçiyorum, peki siz? Son düzenleme: 12 Mart 2023
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #2 Yan hesaba geçiyorum.
A ahmetkayamardin69 Centipat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 19 12 Mart 2023 #3 Elmas aykut dedi: Yan hesaba geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Reddedilmesin diye açıklamayı şimdi değiştirdim, evet bende. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2023
Elmas aykut dedi: Yan hesaba geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Reddedilmesin diye açıklamayı şimdi değiştirdim, evet bende.
FizzKhalifa_07 Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Nazi Ordusunda General 12 Mart 2023 #4 Oturup bekliyorum
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #5 ahmetkayamardin69 dedi: Reddedilmesin diye açıklamayı şimdi değiştirdim, evet bende. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ahmetkayamardin69 dedi: Reddedilmesin diye açıklamayı şimdi değiştirdim, evet bende. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
WinTime Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 2.190 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diyetisyen Öğrenci 12 Mart 2023 #6 Salıyorum sosyali zaten zevk için buradayım. Uzun zamandır da ban yemedim.
A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.633 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #7 ahmetkayamardin69 dedi: Ben diğer Technopat Sosyal hesabıma geçiyorum, peki siz? Genişletmek için tıkla... Elmas aykut dedi: Yan hesaba geçiyorum. Genişletmek için tıkla... En son yasaktı, ne ara kalktı yasak?
ahmetkayamardin69 dedi: Ben diğer Technopat Sosyal hesabıma geçiyorum, peki siz? Genişletmek için tıkla... Elmas aykut dedi: Yan hesaba geçiyorum. Genişletmek için tıkla... En son yasaktı, ne ara kalktı yasak?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 12 Mart 2023 #8 Ekşi Sözlük'e girip forumu dal, taş gibi kelimelerle anmayı hayal ettiğimi söylemeyi istesem de üstüne tekrar ban yemekten korkacağım için öyle şeylerden uzak kalmayı tercih etmeye çalışmakla meşgul oluyorum.
Ekşi Sözlük'e girip forumu dal, taş gibi kelimelerle anmayı hayal ettiğimi söylemeyi istesem de üstüne tekrar ban yemekten korkacağım için öyle şeylerden uzak kalmayı tercih etmeye çalışmakla meşgul oluyorum.