Technopat Sosyal'den rüyamda ban yiyordum

277662

Kilopat
Makaleler
5
Rüyamda bir bakıyorum gereksiz emoji kullanımından vesaire ban yemişim. Açıklaması bile yapılmıştı ama hangi moderatör göremedim. Daha önceden yaşamıştım aynı durumu bu üçüncü falan olacak. Siz görüyor musunuz bu tarz rüyalar? Bu yakında ban yiyeceğim anlamına gelmiyordur umarım.

Ben de bu tarz bir rüya görmüştüm. Cin görmüş gibi nefes nefese kaldım. Hemen açtım Technopat'ı baktım ban yememişim. Kendi kendime bir oh çektim. @MF Sosyal'de olmasa bile ruhu evlerimizde dolaşıyor ve bizi korkutuyor.

Rüyamda bir bakıyorum gereksiz emoji kullanımından vesaire ban yemişim. Açıklaması bile yapılmıştı ama hangi moderatör göremedim. Daha önceden yaşamıştım aynı durumu bu üçüncü falan olacak. Siz görüyor musunuz bu tarz rüyalar? Bu yakında ban yiyeceğim anlamına gelmiyordur umarım.
3 vakte kadar ban yiyeceksiniz.

IBAN NO'mu bırakacağım parayı 3 vakte kadar yollarsanız neden ban yediğinizi de söyleyeceğim😉

Technopat sizi psikolojik olarak baskı altına sokmuş gibi görünüyor. Pek de şaşırılacak bir durum değil açıkçası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı