Technopat Sosyal'e güncelleme ya da herhangi bir yenilik gelecek mi?

Aslında masaüstü uygulamasını yapacaksın ve o uygulama içinde VPN ile giriş kodu ( kodlama ) olacak yani internet kısıtlamalarında işi bilmeyen kişiler siteye giremeyeceğine hiç olmazsa bu program aracılığı ile girerdi. Karmaşık gibi gelse de bir iki kod satırına bakıyor.

Hem böyle bir şey olursa konu açıp yardım isteyenlerin sistemleri direk otomatik olarak gözükür yani program, kullanıcının sistemini tarayıp konuya kendi ekler daha iyi olur. Biz de sistemini paylaş cümlesini artık kullanmayız 👍

Şöyle bir görsel buldum XF 2.2 güncellemesinde:
1597150792412.png

Hmm......

Pwa'ya geçeceğiz. 2.2 mobil için daha iyi olacak. Mağazadaki uygulamayı da güncelleyeceğiz.

Sosyalin bir uygulamasinin cikartmayi dusunuyor musunuz? Ben Play Store'dan bakmistim indirdim ve acilmadi ne yazmisti hatirlamiyorum. Bence uygulama gelse daha super olur. tarayica biraz ugrastirabiliyor. Mobilde sitedeki reklamlari gormuyoruz bu arada belki haberiniz vardir ama genede soylemek istedim.

Tema değişikliği istiyorsanız, Sosyal'de farklı temalar var. Birisini kullanın. Hoşunuza gidecektir.
3 farklı tema var. Temalardan birisini kişiselleştirebiliyorsunuz. (Tümünü değil, kısmen kişiselleştirebiliyorsunuz.)
fasfasfasfAlıntısı.JPG

Bunlar dışında zamanla ekleyeceklerdir zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı