Technopat Sosyal'in sevmediğiniz tarafları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı konuların açılmaması gerekiyor. Sonradan niye konumu açmadınız diye tartışma çıkartırlar. Yani bu boş konulara yapabilcekleri bir şey yok. Konuyu açmasalar Sosyal içerisinde huzursuzluk çıkacaktır.

Sevmediğim tarafı ise bazı şeylerin uygulanmamasıdır. Bana göre cezaların ceza tablosuna göre verilmiyor. O ceza tablosunu boşa yapmamışlar. 🙄

Anlık olarak 1000 üyeye 20 kişi bakıyor. Bu 20 kişiyi arttırmaları lazım. Yoksa işleri gerçekten zorlaşıyor. Alım yapmaları gerekiyor.

Her rapora geri dönüş zorunluluğu yok. Zaten rapor attığınız kişinin ceza alıp almadığı artık belli oluyor. Yani rapora geri dönüş zorunluluğu kalmıyor. :)
 
Sevdiğim yanı, başka sitelerden banlanınca uğradığım mekan; sevmediğim yanı ise, site arayüzü ve arada kısıtlama koyulması.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse saldırmıyordu size :D Bir korsan konusuna "Paran yoksa oynama" dediğiniz için bazı insanlar size fikrinizin çok saçma olduğunu belirtti. Bu saldırmak değil :)
O konudaki fikirlerim değişti ama dediğim insanların karşı tarafı anlamaya ve fikirlerine saygı duymaya çalışacağını sanmıyorum.
 
Emojileri boş boş kullanan insanlar. (Çok var, çok karşılaştım.)
Hiçbir bilgisi olmadan saçma sapan yorum yapanlar yine çok fazla.
Moderasyon ekibine bir şey demiyorum artık alıştım sanırım 50'den fazla cezam var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı