Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 12 Nisan 2021 #21 Linuxginar dedi: Hocam ban korkusuyla yazılan bir söz, o kadar da olsun. (!) Genişletmek için tıkla... Şarkı benim özetim gibi ama. Teşekkür ederim.
Linuxginar dedi: Hocam ban korkusuyla yazılan bir söz, o kadar da olsun. (!) Genişletmek için tıkla... Şarkı benim özetim gibi ama. Teşekkür ederim.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 12 Nisan 2021 #22 Affansen dedi: Şarkı benim özetim gibi ama. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı Son 3 gün özet alınarak yazıldı.
Affansen dedi: Şarkı benim özetim gibi ama. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı Son 3 gün özet alınarak yazıldı.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 12 Nisan 2021 #23 Linuxginar dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı Son 3 gün özet alınarak yazıldı. Eki Görüntüle 970234 Genişletmek için tıkla... Siz az bile almışsınız, ben aldığım zaman 1 haftalık yiyorum. Hatta özet göstereyim. Neyse konu dağılmasın. Şarkı derken Beat olsa olur mu?
Linuxginar dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı Son 3 gün özet alınarak yazıldı. Eki Görüntüle 970234 Genişletmek için tıkla... Siz az bile almışsınız, ben aldığım zaman 1 haftalık yiyorum. Hatta özet göstereyim. Neyse konu dağılmasın. Şarkı derken Beat olsa olur mu?