Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.714 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 1 Temmuz 2022 #1 Yardım edebilir misiniz? Technopat telefon ve bilgisayarda açılmıyor. Bu hatayı veriyor. Daha bu sorun dün başladı neden acaba? Şu an Mobile veri ile girebiliyorum sadece. Her yolu denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
Yardım edebilir misiniz? Technopat telefon ve bilgisayarda açılmıyor. Bu hatayı veriyor. Daha bu sorun dün başladı neden acaba? Şu an Mobile veri ile girebiliyorum sadece. Her yolu denedim.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.856 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #2 Ev interneti ile açılmıyorsa güvenli internetten kaynaklı hocam. Ben de bağlanamıyorum ev internetinden. Artı 0 Eksi
Ev interneti ile açılmıyorsa güvenli internetten kaynaklı hocam. Ben de bağlanamıyorum ev internetinden.
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 1 Temmuz 2022 #3 Benim bilgim yok. Bestty dedi: Ev interneti ile açılmıyorsa güvenli internetten kaynaklı hocam. Ben de bağlanamıyorum ev internetinden. Genişletmek için tıkla... @Leon Dayı belki Türk telekom kullanıyorsanız güvenli internet paketinden dolayi yapabilir ama bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Benim bilgim yok. Bestty dedi: Ev interneti ile açılmıyorsa güvenli internetten kaynaklı hocam. Ben de bağlanamıyorum ev internetinden. Genişletmek için tıkla... @Leon Dayı belki Türk telekom kullanıyorsanız güvenli internet paketinden dolayi yapabilir ama bilmiyorum.
KS KS Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.714 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 1 Temmuz 2022 #4 Bestty dedi: Ev interneti ile açılmıyorsa güvenli internetten kaynaklı hocam. Ben de bağlanamıyorum ev internetinden. Genişletmek için tıkla... Önceden de güvenli internet vardı ve açılıyordu. UppermostHide28 dedi: Benim bilgim yok. @Leon Dayı belki Türk Telekom kullanıyorsanız güvenli internet paketinden dolayi yapabilir ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Turkcell Superonline Wi-Fi kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Bestty dedi: Ev interneti ile açılmıyorsa güvenli internetten kaynaklı hocam. Ben de bağlanamıyorum ev internetinden. Genişletmek için tıkla... Önceden de güvenli internet vardı ve açılıyordu. UppermostHide28 dedi: Benim bilgim yok. @Leon Dayı belki Türk Telekom kullanıyorsanız güvenli internet paketinden dolayi yapabilir ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Turkcell Superonline Wi-Fi kullanıyorum.
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 1 Temmuz 2022 #5 Ben TurkNet kullanıyorum bende sorun yok şu an ancak mobil veride Turkcell kullanıyorum bir sorun yok bende. Artı 0 Eksi
Ben TurkNet kullanıyorum bende sorun yok şu an ancak mobil veride Turkcell kullanıyorum bir sorun yok bende.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.856 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #6 Leon Dayı dedi: Önceden de güvenli internet vardı ve açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Bende de yakın zamanda başladı hocam. Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: Önceden de güvenli internet vardı ve açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Bende de yakın zamanda başladı hocam.
KS KS Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.714 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 1 Temmuz 2022 #7 Bestty dedi: Bende de yakın zamanda başladı hocam. Genişletmek için tıkla... Ne yapacağım peki? Artı 0 Eksi
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 1 Temmuz 2022 #8 Leon Dayı dedi: Önceden de güvenli internet vardı ve açılıyordu. Turkcell Superonline Wi-Fi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi bilmiyorum Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: Önceden de güvenli internet vardı ve açılıyordu. Turkcell Superonline Wi-Fi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi bilmiyorum
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.856 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #9 Leon Dayı dedi: Ne yapacağım peki? Genişletmek için tıkla... Güvenli interneti kapatacaksınız. Artı 0 Eksi
KS KS Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.714 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 1 Temmuz 2022 #10 Bestty dedi: Güvenli interneti kapatacaksınız. Genişletmek için tıkla... Kapatamayız. VPN olmaz mı? Artı 0 Eksi