TECHNOPAT-TN3 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Arkadaşlar 1080p monitörüm var PC alacağım 4060 Ti düşünüyordum VRAM yüzünden 6800'e yöneldim ve bu kasayı buldum. Darboğaz yapar mı? Fiyatı neden bu kadar ucuz ve FSR 3 gelir mi sonradan? Şimdiden teşekkür ederim.
Oyun geliştiricilerine aynı sesi çıkarıyor musunuz? Zira VRAM ihtiyacı arttıkça paladyuma ödediğiniz para sizin cebinizden çıkıyor. Bunun farkındasınızdır umarım.
1080p çözünürlükte RTX 4060 Ti ile keyifle oyun oynayabilirsiniz. Ada Lovelace karşısında RDNA 2.0 koymak saçmalıktır. Ray Tracing ve DLSS 3 büyük bir etkendir.
Oyun geliştiricilerine aynı sesi çıkarıyor musunuz? Zira VRAM ihtiyacı arttıkça paladyuma ödediğiniz para sizin cebinizden çıkıyor. Bunun farkındasınızdır umarım.
Oyun geliştiricileri ne yapsın dostum? Güzel oyun istiyoruz diyorlar adamlarda çıkarıyorlar burada oyun geliştiricilerinin suçu yok. Ne kadar optimizasyon yaparlarsa yapsın bir oyunun normal grafikleri yüksekse 8 GB ile VRAM sıkıntısı çekersin.
1080p çözünürlükte RTX 4060 Ti ile keyifle oyun oynayabilirsiniz. Ada Lovelace karşısında RDNA 2.0 koymak saçmalıktır. Ray Tracing ve DLSS 3 büyük bir etkendir.
Tamam birader 8K monitörler çıktığı zaman 16k monitörlerin çıkmaya yakın olduğu zaman sen 1080p oyna. Şu anda bu zamanda çıkan çoğu yüksek grafikli oyunda 8 GB VRAM yetersiz kalıyor bunu hala anlamamakta ısrarcısın.
Aynen, zaten 1080p için üretilen bir ekran kartı ile 8K ve 16K oynamayı beklemek çok mantıklı(!) Ayrıca o çözünürlüklerin yaygınlaşması için daha çok var ve o gün geldiğinde RTX 4060 Ti eski bir ürün olacak.
8 GB VRAM, 1080p çözünürlükte günümüz oyunları için yeterlidir. Bunun aksini iddia eden hayalleriyle kurduğu düşlerini millete satıyordur.
Dostum zaten o kadar kullanması gerekiyor zihinsel problem mi var? Clock hızı da artıyor ya hani? 4060 Ti'ın clock hızı senin ekran kartı ile aynı değil ya hani?