Technopat Üyeleri 6 Şubat depremi için fotoğrafınızı değiştirmeye davet ediyorum!

Lucky7

Hectopat
Katılım
16 Ocak 2022
Mesajlar
1.406
Makaleler
1
Çözümler
4
Yer
Türkiye
Arkadaşlar 6.02.2023 tarihinde yaşanan 7.7 ve 7.6 ve diğer artçı depremler adına çevrimiçi üyelerden yas programı yapmak için gerekirse aramızda profilimize yas fotoğrafı koymaya davet ediyorum. Gerek siyah bir Türkiye bayrağı gerekse yas kurdelesi yapmaya davet ediyorum saçma gelenler geçsinler.
 
Keşke böyle yas ilan ederek, profil fotoğrafı değiştirerek böyle şeylerin olmasını engelleyebilsek. Zamanında Soma faciası oldu. Sonrasında Bartın maden faciası yaşandı. 3 yıl önce Elazığ depremi yaşandı bu yıl ise Kahramanmaraş ve Gaziantep depremi oldu.

Bu tür şeylerin daha fazlasını yaşamak istemiyorsak seferberlik ilan ederek mevcut depreme dayanıklı olmayan binaların tahliye edilmesi lazım vakit kaybedilmeden.
 
Bu tutumunuzla en fazla 1 ay sonra unutulacak ülke çapında yaşanan diğer felaketlerden biri olacak. Bizim milletin artık anlaması gerekiyor böyle duyar kasmakla hiçbir şey çözülmüyor. Deprem öldürmüyor, binalar insanları öldürüyor. Bunun sorumlusu da ülkeyi yönetenler. Onlar görevlerini yapmadıkça istediğiniz kadar internet ortamında reklamını hiçbir şey değişmeyecek.
 
Keşke denildiği gibi profil değiştirilerek bu durum çözülse. Hükümet saçma sapan yerlere bizim verdiğimiz vergilerle para harcayıp depreme karşı bir önlem almıyorsa bu depremdeki zayiatın suçu onlarındır, depremin değil. Depremin önlenmesi ile ilgili belirli bir kurul kurulması, Japonya ile görüşülmesi ve bu işi nasıl çözdükleriyle ilgili bir mühendis grubu ile anlaşılıp bunun Türkiye'de de uygulanılması gerekiyor. Eğer bu önlemler alınmazsa ileride gerçekleşecek olan İstanbul depreminden Türkiye sağ çıkamaz, bağımsızlığımızı bile kaybedebiliriz. Deprem çok ciddi bir konu, Allah korusun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı