Technopat üyeleri hangi dine mensup?

Dininiz nedir?

• Oy verenlerin toplamı
    110
Müslümanım. Ama en büyük dindarlık iyilik, dürüstlük ve yardımseverlerliktir. Bu özellikler olan kişi yeterince dindar ve iyidir. BENCE.

Kurana ters yaşayan biri yüzünden İslam suçlu oldu, yani...

Kurana ters yaşayan biri yüzünden İslam suçlu oldu, yani...

Onlar kur'anı ve İslam kurallarını kendi amaçlarına göre değiştirmişlerdir.

Tarihi galipler yazar.

Kuranın değiştiğine dair kanıtınız nedir?

Değişip değişmedi şu an önemli değil benim açımdan. Ama vaz geçilmez bir gerçek var. Kendi halkına ve inanlara zulum edenler ne kadar doğru bir dine tabidir.

Ayrıca,

İyi biri olmak için benim bir dine veya şeyhe ihtiyacım yok.

Kötü biri olmak için de dine ihtiyacınız yok.

Katliam yapmak için mutlaka bir lidere ve toplu katliam için bir inanmış orduya ihtiyacınız var.

Ben ihtiyacınız var tarzı bir şey demedim. Herhangi bir topluluğun ya da liderin ben Müslümanım diyip Kurana göre yaşamaması İslamın suçu değil kişilerin ya da kişinin kendisinin suçudur.

Hafızlar

Tarihi yeniden yazdığınızda, kendi hafızlarınızı da yetiştirebilirsiniz.

Hayber savaşından sonra, Muhammed ensar ile medineye döndü. Çok güzel bir konuşması da vardır. ey ensar, kalbinizde bana karşı. diye bir cümle ile başlar.

Ömer'in öldürülmesinin gerekçesi nedir? Ve Ali ile Medine'de olan hilafet neden kureyş'e geçmiştir? Kureyş ise, peygambere sırt çeviren toplumdan oluşur. Ensar ise, her şeyini feda etmişlerden oluşur. Eskinden Yesrib'de yahudi Hristiyan beraber yaşıyor idi. İslam'ın gelişi ile, yesrib (medine) de munafık diye isimlendirilen bir grup oluşturuldu. Çünkü Müslüman olmayanın değeri kalmadı. Eskiden sulh içinde yaşayan bir şehir, aniden bölündü.

Yani adı ne olursa olsun; DİN NİFAKIN kendisidir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…