Technopat Üyeleri hangi ekipmanları kullanıyor?

Hangi ekipman markasını kullanıyorsunuz?

  • HyperX

  • Asus

  • Logitech

  • Rampage

  • Gamepower

  • Razer

  • MSI

  • Cooler Master

  • Steelseries

  • Corsair


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Katılım
18 Ağustos 2018
Mesajlar
5.949
Makaleler
4
Çözümler
34
Yer
Denizli
Selamlar, direkt konuya giriyorum.
Ekipman alacak arkadaşlar için herkes kullandığı ürün markasını anketler kısmında işaretleyip.
Kullandığı ekipmanların marka modelini belirterek düşüncelerini ve kullandığı ekipmanın + - yönlerini belirtirse çok sevinirim.
Bu sayede hem bir anket yapmış oluruz. Hem de hangi marka en çok tercih ediliyor görmüş oluruz. Hem de ekipman alacak arkadaşlara az da olsa yardımcı olmuş oluruz.
Son olarak ankette 5 seçenek işaretleme hakkınız bulunmakta ve alt markaları üst marka olarak saymalısınız.
Örnek: Logitech G300s faresini kullanıyorum. Her şeyinden memnunum sadece tasarımını pek sevmedim.
Cevaplarınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Edit: Anket seçeneği az olduğundan aklıma gelenleri ekledim.
 
Locitek ve SS. Bir de JBL.
K360 klavye olarak iyi, şarjı baya gidiyor ve yazma hızımı ciddi arttırdı, ama membran. SS R110 mouse iyi, hoş ama sanki elime oturmuyormuş gibi hissediyorum bazı zamanlar. Hissiyat olarak çok iyi. JBL'nin bir kulaklığı, modelini bilmiyorum ama ağrıtıyor. Para biriktirince yeni bir tane almayı düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Farem Asus ROG Pugio. Burada incelemem de mevcut, çok memnunum. İncelememde makro tuşlarının çok çabuk basılmasını bir dezavantaj olarak belirtmiştim fakat artık alıştım. İstemeden basma gibi bir durum kalmadı

Klavyem Cooler Master Masterkeys Lite L. Mekanik olmaması dışında memnunum, biraz hunharca kullanmama rağmen hiç bir zarar gelmedi; gayet dayanıklı.

Kulaklığım Logitech G930. Pedleri suni deri olduğu için aşınmıştı, tek derdim bu. Onu da yeni ped alarak çözdüm zaten. Hiçbir şikayetim yok.
 
Preo My Game'in faresini ve klavyesini kullanıyorum.(listede yok) Bir de Preo My Game'in mikrofonlu kulaklığını kullanıyordum ama o bozuldu.
 
Klavye 2 tane Logitech G510 ve K360
Mouse 2 tane Logitech Mx Master 2s ve Performance MX Darkfield
Gamepad Logitech F710
Ses sistemi Logitech Z560 5+1
 
Oyun oynamam gerektiğinde Logitech G602 benim yol arkadaşım. Normal kullanımda Trackpad fazlasıyla güzel. Kenarda Apple Magic Mouse ile Logitech G102 duruyor. Ses olarakta JBL Charge 4 destek oluyor.
 
Bütün ekipmanlarım Steelseries. Özellikle öyle olması için uğraşmadım ama öyle denk geldi. Hoş da oldu aslında hepsini tek programla kontrol edebiliyorum.

Farem Rival 110 ve ben aldığımda 150 TL gibi bir fiyata sahipti. Diğer farelere göre düşük profil olması ve elimle çok rahat kavradığım için tercih ettim. Ayrıca sensörü de fiyatına göre inanılmaz iyi. Bugün bile fiyatını sonuna kadar hak eden bir fare olduğunu düşünüyorum. Eksi olarak sadece sağ ve sol tarafındaki tırtıklı kısımlar çok hızlı toz tutuyor.

Klavyem M400 Apex. Şu an sıfırını bulamasanız bile 1.5 sene kadar önce 260 TL'ye almıştım ve bu fiyata da daha iyisi olmazdı herhalde. Steelseries'in QX1 switchini kullanıyor. Uzun süreli kullandığım tek mekanik klavye bu olduğu için diğer klavyelere kıyasla bir yorum yapamayacağım ama basış hissiyatı oldukça yerinde, yumuşak ve Cherry MX Red switchler ile aynı sese sahip olduğunu söyleyebilirim. Benim için pek eksi değil ama sadece mavi lede sahip olması bir eksi olarak söylenebilir. Ayrıca bilek desteği yok. Öyle bir arayış içinde olanların pek radarına girmemeli bu klavye.

Kulaklık olarak Arctis 3 kullanıyorum ve şunu söylemem gerekir ki bu kulaklık düzgün bir ses kartı olmadan alınacak bir kulaklık değil. Ben 250 TL'ye almıştım 2016 modelini ama şu an kesinlikle 500 TL gibi bir fiyata alınmaz. Ben kendi adıma konuşayım oldukça memnunum. Çok rahat, mikrofonu oldukça temiz ses veriyor, oyunlarda verdiği ses hissiyatı güzel, müzik performansı fena değil. Ama dediğim gibi ses kartınıza kalıyor iş çünkü ben kardeşimin bilgisayarında denediğim de istediğim ayarları yapamadığım için hiç de tatmin edici bir performans alamadım. Ses hep çok kısıkmış gibi geldi. Keza içinden mobil cihazlarda kullanım için kısa olan 3.5 mm jack kablosu da çıksa yine telefonumda(Samsung Note 8) tatmin edici bir deneyim elde edemedim. O yüzden bu kulaklığı almadan önce denemek gerekiyor diye düşünüyorum.

Son olarak mousepad olarak da QcK+ Howl Edition kullanıyorum ve diyecek pek bir şeyim de yok. Bundan önce QcK Mass kullanıyordum ve oldukça memnundum. Sadece daha büyük bir mousepade geçmek istediğim için bunu tercih ettim. Ayrıca kenarlarının dikişli olması benim için bir artı çünkü QcK Mass kullanırken kenarları hep 1-2 cm kadar açılmıştı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı