Technopat üyeleri şu ana kadar kaç ceza aldı?

@377660, hocam üslubunuzu bozmaya değmez değmeyecek insanlar için.
Haklısınız hocam. Zaten daha fazla almamak için artık felsefe konularına vesaire girmiyorum. Cahil kaynıyor. Bu arada "cahil" kelimesinin "uygunsuz üslup" cezasına girmesi bile hata zaten. Cahil'in anlamını bilmiyor sanırım Moderasyon ekibi.

1641138897648.png

1.

@377660, Moderasyon Ekibi açısından düşünüyorum da bir nevi haklılar diyebilirim. Bizim insanımız düzgün tartışmasını bilmiyor çünkü. Karşısındakine de cahil deyince de saldıracak yer arıyor karşısındaki kişi. Onlar da doğal olarak tartışma ortamı oluşmasını istemiyorlar, haklılar da. Bu tartışmadan kastım küfre hakarete dönüşecek vs. tarzındaki tartışmalar.

@377660, Moderasyon Ekibi açısından düşünüyorum da bir nevi haklılar diyebilirim. Bizim insanımız düzgün tartışmasını bilmiyor çünkü. Karşısındakine de cahil deyince de saldıracak yer arıyor karşısındaki kişi. Onlar da doğal olarak tartışma ortamı oluşmasını istemiyorlar, haklılar da. Bu tartışmadan kastım küfre hakarete dönüşecek vs. tarzındaki tartışmalar.
Evet doğrudur ancak konu hakkında bilgisi olmadan tartışmaya atılan birisine başka ne denir ki? Bilgisiz demek kısmen Cahil demekle aynı şey. Kusura bakmayın ama burada ceza yiyecek kişi ben değil karşı taraftır. Konu hakkında bilgisi olmadan konuya atlıyorsa "cahil" kelimesine alınmayacak.

Konu hakkında bilgisi olmadan konuya atlıyorsa
Buna ben de karşıyım. Adam diyor ki bu bilgin yanlış, kaynak göster diyorum. Kaynağı bilmem neresi olan arkadaş sen göster diyor :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı