Dediğiniz şeyler genellikle belli bir düşünceyi tartışma konusunda oluyor bu yüzden çokta şaşırtıcı bir şey değil.Öncelikle amacım hiçbir şekilde kavga çıkarmak değil. Sadece merak ettiğim için bunu sormak istiyorum. Forumu aktif kullanmaya başladığımdan beri şöyle bir şey fark ettim. Neden sürekli kavga etmeye çalışıyorsunuz onu anlamış değilim. Örnek olarak dikkatimi çeken bir konuya giriyorum, yardımım dokunacak bir şeyse yazarım diye; atılan yorumlara bakmaya başlıyorum ve birkaç üye kendi aralarında kavga etmeye başlamış. Başka bir konuya geçiyorum gene aynısını. Tekrardan soruyorum, neden sürekli birbirinizle kavga etme çabasındasınız?
Genelde kavga eden kişiler bilgisiz olup kendisini çok bilgiliymiș zannederler. Tamam sen haklısın deyip konuyu uzatmamak daha mantıklı.
Genelde bir şeyi ölümüne savunan insanlarla kavga çıkıyor.
Yazık o tiplere yazık. Kendini bilmiş zannediyorlar halbûki kendileri bir şey bilmiyor.Öncelikle amacım hiçbir şekilde kavga çıkarmak değil. Sadece merak ettiğim için bunu sormak istiyorum. Forumu aktif kullanmaya başladığımdan beri şöyle bir şey fark ettim. Neden sürekli kavga etmeye çalışıyorsunuz onu anlamış değilim. Örnek olarak dikkatimi çeken bir konuya giriyorum, yardımım dokunacak bir şeyse yazarım diye; atılan yorumlara bakmaya başlıyorum ve birkaç üye kendi aralarında kavga etmeye başlamış. Başka bir konuya geçiyorum gene aynısını. Tekrardan soruyorum, neden sürekli birbirinizle kavga etme çabasındasınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.