Technopat Üyelerinin Cinebench R20 Test Sonuçları

1.15v'da 4.1 tutması imkansız ama skor fena değil. Belki şansınıza milyonda bir gelecek bir silikon mimarisi denk gelmiştir. Zorlayın 4.3'e.

Evet normalde imkansız bende öyle düşündüm ancak aida64 üzerinde yaklaşık 6 saat,prime95'te ise blend opsiyonunda 3 saat,small ve large opsiyonlarında ise 1'er saat yaptığım testlerde hiç ama hiç bir tane bile hata almadım.Sanırım ömürlük bir şans olayı denk geldi.Bu da testin ekran görüntüsü.

Dosya Ekleri

• test2.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 144
1.21'de 4.2 muhteşem, fakat biraz kısmış en az 3800 alması lazım. Voltaj 1.25 yapılabilir.

bir haftadır kullanmaktayım sıkıntı yaşamadım sonuç değişti az önce chrome açıktı onu kapatıp tekrar yaptım 30 puan fark etti

Milletin devamlı kötüleyip, o işlemciye o anakart olmaz dedikleri anakartta, 5100 küsür skor elde ettim. Hemde stok soğutucuyla.

Dosya Ekleri

• 109931654_278132306752299_4220904496608238302_n.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 105
Aynı işlemciye sahibim ama 1650 puan alıyorum bu testte sizce sebebi nedir ?

Isıdan kaynaklı çekirdekler ghz kısıyordur. CPU-Z'dan , test süresince çekirdeklerin saat hızlarını izleyin.

OC falan yapmadım ama stok soğutucu gerçekten berbatmış. Termal macun bekliyorum sıvı soğutmayı takacağım, o zaman tekrar bir test yapacağım. Sıcaklıktan dolayı puan da etkilendi sanırım.

Hayırlı olsun. İşlemciniz 2020 modeldir büyük ihtimal. Öyleyse silikon kalitesi iyi çıkıyor. Rahatlıkla sıvı soğutma ile yüksek frekanslara OC edip 4000 bandında puanlar elde edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…